Seismic Center, anunț îngrozitor despre 23 noiembrie 2021: “O zi nefastă pentru toți. Următorul cutremur major din Romania va surprinde populația total nepregătită”

Publicat: 26/02/2021 | 14:22

Reprezentanții de la Seismic Center au făcut un anunț îngrozitor pe social media în legătură cu ziua de 23 noiembrie 2021, despre care au avertizat că va fi una “nefastă pentru toți”. Aceștia au subliniat ideea potrivit căreia populația din România va fi surprinsă total nepregătită când se va produce următorul cutremur majosr.

Seismic Center, despre 23 noiembrie 2021: “O zi nefastă pentru toți”

Deocamdată, nu se știe cine deține pagina de Facebook numită “Seismic Center – Predicție și alertă cutremur”, însă, de curând, administratorii săi au postat informații-bombă privind producerea unui cutremur în țara noastră.

“Legislația din Romania nu permite publicarea de conținut ce poate genera panică și, din păcate, sunt persoane care se panichează când aud și de un cutremur de 5,6 grade care reprezintă activitate normală și nu reprezintă pericol major, nefiind informați corespunzător, dar să afirmam că urmează un cutremur de 6,5 – 7 grade in Romania ar genera panică pentru unii și am încalca legea, deoarece așa se aplică legea.

Ce vă putem comunica este doar faptul că 23 noiembrie 2021 poate fi o zi nefastă pentru toți. Unii specialiști oficiali afirma totuși că un cutremur major se poate produce în orice moment, așa că pregătiți-vă, fiți pregătiți, deoarece sunteți pe cont propriu. Următorul cutremur major din Romania, din păcate, va surprinde populația total nepregătită și neinformată despre aceste fenomene naturale denumite cutremure, ca să nu mai vorbim de lucrări la locuințe și infrastructură. Probabil tot noi vom suporta costurile, iar lumea va fi și mai suparată și mai nervoasă” este mesajul scris de cei de la Seismic Center pe pagina lor de Facebook.

Administratorii paginii “Seismic Center – Predicție și alertă cutremur” au devenit cunoscuți după s-au lăudat că ar fi prezis seismul din dimineața zilei de 28 octombrie 2018.

Nu rata: Carmen Harra, previziuni dezastruoase despre efectele încălzirii globale. Ce țări vor fi zdruncinate de cutremure majore

Gheorghe Mărmureanu: “Avem un centru unde se controlează tot ce se întâmplă în lume”

Directorul onorific INFP a precizat în timpul unor declarații că activitatea seismică de pe întreg mapamondul este monitorizată încontinuu de experții care lucrează la un centru special aflat în Viena.

“(…) Noi avem un centru la Viena unde se controlează tot ce se întâmplă în lume. Lucrurile sunt, din punctul nostru de vedere, normale. Tot ce se produce în această parte a lumii sunt datorate mișcărilor din Marea Adriatică. În România nu poate fi vorba de un cutremur puternic la acest moment pentru cel puțin următorii 15-20 de ani”, a declarat Gheorghe Mărmureanu la România TV în cadrul unui interviu mai vechi.

Descoperă și: Carmen Harra, previziuni triste pentru 2021: “Va fi un an dificil, cu multe schimbări economice!”