Șeicul Tahnoon Nimer a venit la Bucureşti să cumpere Dinamo! Imaginile sunt fabuloase: milionarul Alex Sadagorschi şi de nepotul lui Ceauşescu s-au ”scăldat” în șampanie fină VIDEO EXCLUSIV

Publicat: 08/03/2020 | 16:24

Nu este pentru prima dată când se vorbește de șeici care ar fi interesați să cumpere Dinamo! Dar, de data aceasta, unul dintre ei chiar a venit la București, pentru a ”rezolva” marea problemă a clubului din ”Ștefan cel Mare”.

Șeicul Tahnoon Nimer a sosit la Bucureşti special pentru a achiziţiona echipa care tremură (uluitor) la gândul că ar putea evolua în Liga 2. Până la momentul negocierilor și semnării actelor acesta s-a distrat, în două locaţii de fiţe ale Capitalei, alături de Alex Sadagorschi, un milionar discret, şi de Cristi Gîrleanu, nepot al lui Nicolae Ceauşescu.

Seara fastuoasă a şeicului bogat, care poate reda gloria de altădată lui Dinamo, a început în Mandaloun. Tahnoon Nimer s-a simţit ca în palatele sale de acasă. Muzica pe ritmuri cunoscute şi mâncarea delicioasă l-au făcut pe acesta să primească ospitalitatea românească în cea mai pură stare.

A urmat o a doua ”escapadă”. Șeicul şi amicii săi s-au mutat în clubul Oxya, acolo unde au continuat răsfăţul cu deliciile vieţii de noapte pe care și Bucureştiul ştie să îl ofere oaspeţilor săi.

Citește tot articolul pe prosport.ro.