Șeful ISU Hunedoara a fost infectat cu noul coronavirus. Viorel Demean, contact al primarului Devei

Publicat: 22/03/2020 | 09:45

Șeful ISU Hunedoara a fost infectat cu noul coronavirus (SARS-CoV-2). Viorel Demean este contact al primarului oraşului Deva, care a fost confirmat pozitiv cu virusul ucigaş din China în urmă cu mai bine de o săptămână.

Citeşte şi: Sfaturi utile pentru persoanele vârstnice în plină pandemie de coronavirus

Șeful ISU Hunedoara a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Viorel Demean, şeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara, a contractat COVID-19, potrivit Antena 3 şi, în prezent, se află sub supraveghere medicală.

Află şi: Raed Arafat, anunț de ultimă oră referitor la criza coronavirusului: “Populația s-a relaxat, a fost la picnic. Comportați-vă cât mai responsabil!”

Recent, primarul din Deva, confirmat pozitiv în 14 martie la testul pentru coronavirus, a anunțat pe pagina lui de Facebook că atât el, cât și fiica lui, infectata si ea, s-au vindecat.

Nu rata: Ce dispune ultima Ordonanță în criza coronavirusului: circulația în afara locuinței a fost restricționată, mallurile se închid, pedepse pentru evadații” din carantină, slujbe fără enoriași + interdicții dure la frontiere

Florin Oancea a ținut să-i mulțumească doctoriței care i-a îngrijit și care, de sub masca de protecție, le-a zâmbit și le-a dat asigurări că totul va fi bine.