Șeful grupării Sportivilor, probleme mari cu legea. Ce acuzații grave i se aduc lui Vali Nebunu

Publicat: 08/01/2021 | 17:36

Liderul grupării Sportivilor are probleme mari cu legea. Vali Nebunu și soția lui, Doina, sunt puși sub acuzații grave după ce judecătorii au analizat probele depuse la dosar de procurorii DIICOT.

Potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, liderul grupării Sportivilor, Vali Nebunu, dar și soția interlopului, Doina, sunt puși sub grave acuzații. În urmă cu trei zile,  judecătorii din Arad au decis să înceapă procesul celor cinci infractori din gruparea Sportivilor, în frunte cu Vali Nebunu și nevasta acestuia, Doina. „Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii Băluş Valentin Eugen, Dervis Doina, Perva Dănuţ, Iliţoiu Marius Bogdan, Bodea Iosif Nicodim. În temeiul art.275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. În baza art.272 Cod procedură penală, dispune virarea sumei de 2385 lei, din fondurile Ministerului Justiţiei, în contul Baroului Arad, reprezentând onorariu avocat din oficiu”,au hotărât oamenii legii.

Ce acuzații li se aduc celor cinci interlopi din gruparea Sportivilor

Băluş Valentin Eugen: trecere frauduloasă a frontierei de stat, în formă agravată şi în stare de recidivă; instigare la trafic de migranţi, în stare de recidivă; ambele în concurs real de infracţiuni şi cu pedeapsă în caz de recidivă.
Dervis Doina: trecere frauduloasă a frontierei de stat, în formă agravată.
Perva Dănuţ: instigare la trafic de migranţi; favorizarea făptuitorului; complicitate la trafic de migranţi; toate în concurs de infracţiuni.
Iliţoiu Marius Bogdan: trafic de migranţi; favorizarea făptuitorului; complicitate la trafic de migranţi; contrabandă asimilată cu ţigări; toate în concurs real/formal de infracţiuni.
Bodea Iosif Nicodim: trafic de migranţi; favorizarea făptuitorului; ambele în concurs formal de infracţiuni.