Șefii din Poliția Chitila, cercetați penali după moartea Irinei. Femeia a fost înjunghiată de soțul ei, care avea ordin de restricție

Publicat: 11/02/2020 | 16:46

Era ora 06.47 atunci când o femeie a anunțat că un bărbat și-a tăiat soția cu un cuțit. Polițiștii din Chitila și cadre ale Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat la fața locului și au descoperit în imobilul respectiv o femeie moartă. Acum, șefii din Poliție sunt cercetați penali.

Cearta care a degenerat a avut ca punct de pornire faptul că soțul i-a reproșat femeii în vârstă de 32 de ani că nu își poate vedea copiii, însă, problemele psihice ale criminalului, alcoolul și gelozia și-au pus amprenta asupra gestului extrem la care a recurs. (CITEȘTE ȘI: MĂRTURII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE CRIMINALUL DIN CHITILA: “ARE DEPRESII MARI, CONSUMĂ ETNOBOTANICE ȘI…”)

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că femeia a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuțit, agresorul nefiind găsit la locul crimei atunci când s-a intervenit în urma sesizării primite la Inspectoratul de Poliție al județului Ilfov. Criminalul a părăsit casa, după ce și-a ucis partenera de viață, iar polițiștii au început urmărirea pentru a-l descoperi și reține. Într-un timp foarte scurt, totuși, acesta a fost identificat la domiciliul său – cei doi nu mai locuiau împreună -, prezentând ”urme de tăiere a venelor”.

Bărbatul, cuprins de remușcări sau fiindu-i teamă de repercusiunile gestului său, a încercat să se sinucidă, numai că nu polițiștii l-au găsit în viață. I-au fost acordate primele îngrijiri medicale, iar ulterior bărbatul a fost transportat la un spital din București.

Şeful Poliţiei Chitila, adjunctul său şi ofiţerul sunt cercetați penal acum după moartea Irinei.