Șefa Spitalului Vaslui, în stare gravă după 10 zile de izolare. Fiul ei a fost în grupul focar de pe litoral

Publicat: 11/08/2020 | 16:48

Șefa Spitalului Vaslui a fost transferată la Institutul Matei Balș din Capitală, după ce starea ei de sănătate s-a agravat. Fiul ei a fost în grupul focar de pe litoral.

Ana Rinder a mers după fiul ei, În costinești. Tânărul era plecat cu un grup de prieteni la mare și, ulterior, s-a aflat că fiica unor ambulanțieri era infectată cu coronavirus. Fata a mers la mare fără să știe rezultatul testului.

După ce a stat în izolare timp de 10 zile, Ana Rinder a fost adusă la spital aproape în comă.Femeia a fost transportată şi internată de urgență la Institutul Matei Balş din Capitală.

Cât timp a stat in izolare, Ana Rinder nu a avut niciun simptom specific coronavirusului. Şi fiul acesteia în vârstă de 17 ani a ajuns la spital după ce a început să se simtă rău. (CITEȘTE ȘI: CE SPUNE NELU TĂTARU DESPRE PRELUNGIREA STĂRII DE ALERTĂ: „DUPĂ ESTIMĂRILE NOASTRE AR TREBUI SĂ…”)

Fiica unor ambulanțieri din Vaslui și-a infectat prietenii

Fiica unor angajați ai Ambulanței Vaslui a plecat sâmbăta trecută cu trenul, cu un grup de 29 de prieteni, la mare. Înainte de vacanță, fata a făcut testul pentru COVID-19. Doar că nu a mai așteptat rezultatul.

Când era la mare, în Costinești, rezultatul testului era gata și… pozitiv. Ba chiar, câțiva dintre prietenii cu care fata a interacționat au început să aibă simptome specifice virusului. Fata și-a anunțat părinții, iar după adolescenți a fost trimis un microbuz ISU. (VEZI ȘI: INSP A HOTĂRÂT! CINE TREBUIE SĂ FIE TESTAT CU PRIORITATE PENTRU CORONAVIRUS)

Citește și...