Seducătorul Syda și-a luat iubita prin surprindere, într-o parcare. A sărutat-o și…

Publicat: 14/06/2020 | 23:59

Bogdan Ionescu, cunoscut drept Syda, este, cu siguranță, un bărbat care știe cum să se comporte cu partenerele lui. Modul în care și-a sărutat actuala iubită, într-o parcare, la ieșirea din restaurant, este mai mult decât relevant în acest sens. CANCAN.RO vă prezintă imagini în exclusivitate cu seducătorul Syda și frumoasa Sheila, alături de care formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea bună.

(VEZI AICI: ULTIMUL ”GINERE” AL LUI TRAIAN BĂSESCU ARE PROGRAM DE ”REINTEGRARE SOCIALĂ” LA NUBA DUPĂ DESPĂRȚIREA DE EBA!)

Bogdan Ionescu este fostul ginere al lui Traian Băsescu. După divorțul de EBA, omul de afaceri a încercat mai multe relații serioase, dar lucrurile nu au părut să meargă așa cum, poate, și-ar fi dorit el. Acum însă totul pare să se așeze pentru Syda, cel puțin din punct de vedere sentimental.

CANCAN.RO i-a întâlnit pe Bogdan Ionescu și superba brunetă cu care are în prezent o relație fix în momentul în care ieșeau dintr-un local aflat în zona de nord a Capitalei, unde Dani Oțil, “matinalul” de la Antenă, este patron. În restaurant, cei doi au petrecut aproximativ o oră.

Săruturi și îmbrățișări în plină stradă

Lucrurile cu adevărat importante s-au petrecut, însă, atunci când cuplul a părăsit localul. Pe stradă, Syda și Sheila s-au sorbit din priviri, după care fostul ginere al lui Traian Băsescu a “tăbărât”, pur și simplu, pe actuala iubită. Au urmat săruturi, îmbrățișări și atingeri tandre…

(CITEȘTE ȘI: EX-UL ELENEI BĂSESCU A DAT ATACUL LA „FETELE DE ORAȘ”, DAR…)

Imaginile sunt grăitoare și demonstrează că între cei doi există o dragoste mare. Syda a făcut-o pe Sheila să râdă nonstop, iar finalul întâlnirii romantice a fost perfect din toate punctele de vedere. Rămâne, acum, de văzut dacă Bogdan Ionescu și bruneta de care este îndrăgostit vor ajunge curând în fața altarului.

Syda
Syda se sărută cu iubita lui, imediat după ieșirea dintr-un restaurant

Syda a fost căsătorit cu Elena Băsescu

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat la începutul lunii septembrie 2016, după patru ani de mariaj.

Copiii cuplului au rămas în grija mamei și ambele părți au decis să păstreze tăcerea cu privire la motivele pentru care au ales să-și spună adio.

(NU RATA: IUBITA LUI SYDA A PRELUAT SARCINILE MATERNE DE LA EBA!)

Convenţia pe care o am cu mama copiilor este de o săptămână legată în luna iulie şi alta în luna august în care avem copiii fiecare. Ne petrecem vacanţa împreună, ca o adevărată familie şi ne înțelegem foarte bine, fiind o legătură care s-a creat în timp, prin înțelegere şi unitate. Copiii se simt minunat, având alături atât bunicii  (părinții mei), cât şi pe noi, fiind mereu în centrul atenției, iubiți si răsfățați”, a spus Bogdan Ionescu într-un interviu mai vechi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)