Secția 1 de la Spitalul Județean Galați a fost închisă! O femeie, depistată pozitiv cu COVID-19

Publicat: 01/04/2020 | 15:52

Secția nr.1 de la Spialul Județean Galați a fost închisă în urmă cu puțin timp. Asta după ce o femeie a fost depistată cu virusul COVID-19.

Pacienta, care prezenta dureri la burtă, a fost depistată, în urma testului care i s-a făcut, infectată cu virusul COVID-19. În această secție erau internați 11 bolnavi.

A FOST GĂSIT „PACIENTUL ZERO”. DE LA EL A PORNIT CORONAVIRUSUL. EL A INFECTAT, DE FAPT, PE TOATĂ LUMEA

29 de cadre medicale de la același spital fuseseră trimise la izolare la domiciliu zilele trecute.

7 infestări la Spitalul ”Victor Babeș”

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) a anunțat, miercuri, că șapte cadre medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale „Dr. Victor Babeş” au fost infectate cu COVID-19, motiv de îngrijorare maximă dată fiind situația actuală care există în România.

VEZI AICI: ȚARA CARE A INTERZIS CUVÂNTUL “CORONAVIRUS”. CEI CARE POARTĂ MASCĂ SAU DISCUTĂ DESPRE COVID-19 RISCĂ SĂ FIE ARESTAȚI

Aceste persoane sunt asimptomatice, sunt internate în Spitalul ‘Dr. Victor Babeş’ şi au fost raportate la Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, conform normelor în vigoare. Primăria Capitalei şi ASSMB au luat toate măsurile pentru ca toate cele 19 spitale din subordine să fie pregătite pentru a oferi servicii medicale adecvate pentru aceste cazuri„, se arată într-un comunicat al ASSMB, potrivit Agerpres.

Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale „Victor Babeş” are 400 de paturi destinate persoanelor infectate cu coronavirus.