Secretul teribil al soției unui celebru fotbalist din Liga I. Un bărbat a fost înjunghiat de șapte ori pentru ea, în Centrul Vechi al Capitalei

Publicat: 19/12/2020 | 23:46

CANCAN.RO a aflat secretul teribil al unei soții de fotbalist din Liga I.  „Jumătatea” lui Alexandru Tudorie, fostul atacant al echipei lui Gigi Becali, actual jucător al CS Universitatea Craiova, a fost implicată într-un incident care a marcat-o, probabil, pe viață.

Potrivit unor surse judiciare, cu cinci ani în urmă, tânăra Ioana a asistat, în Centrul Vechi al Capitalei, la una dintre cele mai sângeroase scene care s-au petrecut vreodată în acea zonă.

Agresiunea extremă a fost filmată de camerele de supraveghere din zonă

Un bărbat a fost înjunghiat de șapte ori pentru simplul motiv că s-ar fi uitat insistent către un grup de fete în care se afla și viitoarea soție a fotbalistului. Unul dintre însoțitorii tinerelor l-a atacat pe „îndrăzneț” cu sălbăticie. Victima de 36 de ani a ajuns la spital în stare extrem de gravă, dar a scăpat cu viață, ca prin minune.

Salvat de la moarte in extremis

Episodul de o violență extremă s-a petrecut la jumătatea lunii mai 2015. Tentativa de omor a avut loc în jurul orei 3 dimineața. Conflictul a pornit după ce victima s-ar fi uitat către grupul de fete, însoțite de doi tineri. Potrivit surselor citate, una dintre fete era chiar Ioana, actuala soție a lui Alexandru Tudorie. (VEZI AICI: “CUȚITARUL DIN CENTRUL VECHI” A FOST PRINS DUPĂ CE A VORBIT PE FACEBOOK CU SOTIA)

A urmat un schimb de replici, apoi o încăierare generală, în care victima a fost atacată cu sălbăticie. Unul dintre însoțitorii fetelor a scos un cuțit și l-a lovit pe bărbatul de 36 de ani de șapte ori. Una dintre lovituri a fost atât de gravă, încât victima a fost eviscerată. Grav rănit, tânărul a fost transportat la Spitalul Universitar din București și numai intervenția promptă a medicilor l-a salvat de la moarte.

Doi ani mai târziu, Ioana devenea soția lui Alex Tudorie și îl făcea tătic pentru prima oară. Al doilea copil al cuplului avea să se nască în 2020.

Un alt episod controversat

Ioana, soţia lui Alexandru Tudorie, a devenit cunoscută pentru relația agitată cu atacantul Stelei. Tânăra s-a nimerit, la un moment dat, într-un conflict cu iubita de atunci a fotbalistului  – culmea, tot în Centrul Vechi, la o oră târzie -, iar Tudorie a fost prins și el în altercaţie.

Alex și Ioana, un cuplu fericit

Incidentul a avut loc la sfârşitul lunii octombrie a anului 2015 și a ajuns şi la urechile lui Gigi Becali. (VEZI ȘI: PRIMA REACȚIE A LUI GIGI BECALI DUPĂ CE ALEXANDRU TUDORIE ȘI-A SNOPIT IUBITA ÎN BĂTAIE)

“Am discutat cu Alex vizavi de acest incident. Având în vedere faptul că declaraţiile celor doi sunt total contradictorii, ne rezervăm, pentru moment, dreptul de a lua în considerare doar varianta jucătorului.

Clubul nostru va demara o anchetă în acest sens şi avem încredere în faptul că adevărul va ieşi la lumină. Pentru moment, putem spune doar că Tudorie va fi tras la răspundere pentru faptul că se afla în oraş la o oră foarte avansată, în conformitate cu Regulamentul Intern al clubului”, spunea atunci Valeriu Argăseală, preşedintele FC Steaua Bucureşti.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.