Secretul s-a aflat la mai bine de 2 ani de la nuntă. Motivul pentru care Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în Bulgaria

Publicat: 09/12/2019 | 22:18

Unul dintre secretele prețioase din familia Lavinia Pîrva – Ștefan Bănică Junior s-a aflat la mai bine de doi ani de la nuntă. Este vorba despre adevăratul motiv pentru care cei doi artiști s-au căsătorit în Bulgaria și nu, în România. Frumoasa cântăreață i-a oferit soțului ei în urmă cu aproape șapte luni un băiețel.

Citește și: Cum se înțelege, de fapt, mama lui Ștefan Bănică Jr cu Lavinia Pîrva. Pe Andreea Marin o adora!

Motivul pentru care Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în Bulgaria

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva se iubesc de mai bine de șapte ani, iar de doi sunt soț și soție. Atât ceremonia civilă, cât și pe cea religioasă le-au făcut în mare secret. Iar de curând s-a aflat că motivul pentru care au făcut nunta în Bulgaria a fost, de fapt, dorința artistei. Și asta pentru că ea s-a îndrăgostit de Balcik și și-a dorit enorm să îmbrace rochia de mireasă în acest loc minunat. Cum Ștefan Bănică Jr. își iubește enorm soția, acesta i-a făcut pe plac.

Citește și: Se vinde scump! Câți bani cere pentru un concert Ștefan Bănică Jr.

“Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo (n.r.: nunta). În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, a declarat Lavinia Pîrva în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Ștefan Bănică, mărturii sfâșietoare despre tatăl său mort. Puțini știu că actorul Răzvan Bănică e nepotul său. Ce a spus despre el

“Da, ne-am căsătorit. Ne-am căsătorit de mult. E un lucru normal, firesc, nu știu dacă trebuie făcut cu surle și trâmbițe. S-a întâmplat, era firesc, curgea firesc lucrul ăsta. S-a întamplat într-un loc frumos, alături de prieteni și familie”, a dezvăluit Ștefan Bănică Jr. în cadrul unei ediții a emisiunii “Dincolo de aparențe”, difuzată în urmă cu doi ani.

Lavinia Pîrva și Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit în secret

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Junior s-au căsătorit civil şi religios în mare secret în vara lui 2017. Ceremonia civilă a avut loc în România, iar nunta și petrecerea au fost organizate în Bulgaria. Celebrul artist are doi copii din relaţiile anterioare. Din mariajul cu Camelia Constantinescu îl are pe Radu, iar în urma căsătoriei cu Andreea Marin, a rezultat fiica lui, Violeta.

Soția lui Ștefan Bănică a născut pe 16 mai 2019. Fiul ei și al artistului a fost numit Alexandru Bănică, iar prenumele nu a fost ales la întâmplare.