Secretul lui Dorian Popa! Cum se menține artistul în formă? „Important e să nu mănânci…”

Publicat: 27/04/2021 | 12:00

Dorian Popa este într-o formă de zile mari. Trupul artistului este extrem de tonifiat și bine lucrat, iar mulți se întreabă cum reușește să se mențină. Acesta le-a dezvăluit fanilor care este secretul lui și ce trebuie să evite dacă vor să aibă un corp de invidiat.

Dorian Popa face mult sport, este nelipsit din sălile de fitness, însă artistul a dezvăluit că pentru un corp de invidiat, pe lângă exercițiile fizice, alimentația este extrem de importantă. Așa că fanii din mediul online au fost curioși să afle ce regim alimentar urmează Dorian Popa. (CITEȘTE ȘI: DORIAN POPA, DECLARAȚII DESPRE CEL MAI DIFICIL MOMENT DIN VIAȚA LUI: „SĂ ÎNȚELEG DE CE TAICĂ-MIU …”)

Artistul nu a stat mult pe gânduri și le-a dezvăluit internauților câteva dintre „secretele” lui. Acesta a subliniat faptul că este important să ai o alimentație echilibrată, iar de fiecare dată când poftești la ceva să știi să îți satisfaci poftele într-un mod cât mai sănătos posibil.

„O întrebare extrem de bună la care o să încerc să răspund cât se poate de sincer. Când mă apucă pandaliile și mănânc numai proteină low carbs, când mă iau nebuniile și mănânc shaorme și alte lucruri.

Important e să nu mănânci dulciuri și să încerci să eviți cât mai mult cartofii, pastele și nu pâine. Dacă îți cere corpul fast food, măcar să fie shaorma fără cartofi și cât mai puțin sos”, le-a spus Dorian Popa fanilor de pe Instagram

Dorian Popa, tatuaj nou

Dorian Popa a decis că este momentul să își facă un nou tatuaj. Așa că a mers la salonul de tatuaje și s-a lăsat pe mâna profesioniștilor. Dorian a ales de această dată să își tatueze ceva cu semnificație profundă și specială pentru el. (VEZI ȘI: DORIAN POPA, TATUAJ NOU! CE MODEL A ALES DE ACEASTĂ DATĂ ȘI CE SEMNIFICAȚIE ARE? „VA RĂMÂNE PE PIELEA MEA. DA, AȚI AUZIT BINE”)

Dorian Popa a ales să își tatueze o cruce, pentru a îi mulțumi lui Dumnezeu că a fost mereu alături de el și l-a ajutat să depășească multe situații grele. Artistul este un om credincios și a ales să exprime astfel acest lucru.

„Pentru că Dumnezeu este alături de mine în fiecare zi și mă ajută să răzbesc prin lumea asta răutăcioasă, ba mai mult de atât, mă ajută să fiu fericit și implinit. Astăzi Dumnezeu va rămâne pe pielea mea. Da, ați auzit bine, un nou tatuaj”, a spus Dorian Popa pe Instagram.