Secretul din spatele rupturii dintre Lidia Buble și Adrian Sînă! De ce a întrerupt artista legătura cu cel care a lansat-o? Răzvan Simion poartă o mare parte din vină

Publicat: 14/06/2020 | 10:39

Cariera muzicală a Lidiei Buble a început alături de Adrian Sînă. El a fost cel care a descoperit-o și a propulsat-o. Însă, după o perioadă cei doi și-au despărțit drumurile, iar vina pentru acest lucru pare să o poarte Răzvan Simion.

De la debut și până în momentul de față Lidia Buble s-a schimbat destul demult, nu doar ca imagine, ci și ca atitudine. La începutul carierei, Lidia Buble s-a bucurat de tot suportul lui Adrian Sînă, cel care i-a fost într-un fel mentor. Artista a cunoscut un succes fulminat cu piesele „Kamelia” și „Noi simțim la fel”, orchestrate de Adrian Sînă.

Însă, odată cu ascensiunea în cariera muzicală, a venit și relația cu Răzvan Simion, care la început a fost extrem de controversată. Lidia fiind acuzat că a intervenit într-o căsătorie și că l-a despărțit pe Răzvan de fosta soție. (CITEȘTE ȘI: ABIA ACUM S-A AFLAT! LIDIA BUBLE, MĂRTURISIRI ȘOCANTE: ”M-A BĂTUT DE FAȚĂ CU TOȚI!” PRIN CE CHINURI A TRECUT VEDETA)

„El a început să discute și cu alte case de discuri, pe la spatele lui Adi”

Potrivit impact.ro, Răzvan a început să o sfătuiască pe Lidia Buble și în ceea ce privește cariera muzicală și ulterior i-a devenit și manager. Implicare matinalului de la Antena 1 în cariera Lidiei Buble a dus la separarea acestei de cel care a lansat-o și a susținut-o de la început. (VEZI ȘI: LIDIA BUBLE, ÎN LACRIMI, ÎN FAȚA TUTUROR! MESAJ SUBTIL LA ADRESA LUI RĂZVAN SIMION: ”ESTE, OARE, IERTARE PENTRU TOT CE-AM FĂCUT? POT S-O IAU DE LA ÎNCEPUT?”)

„Încetul cu încetul, Răzvan a început să se implice din ce în ce mai mult în cariera Lidiei, i-a devenit manager. El a început să discute și cu alte case de discuri, pe la spatele lui Adi. Tot Răzvan este cel care îi spunea Lidiei că trebuie să își extindă orizonturile, să iasă de sub aripa lui Adi și să meargă acolo unde îi este mai bine. Sână a aflat aceste lucruri și a avut o discuție cu cei doi. Au decis să întrerupă contractul de exclusivitate și să mai colaboreze din când. Termenii încetării contractului îl știu doar ei. Cert este că Adi s-a simțit dat la o parte, deși este este cel care a descoperit-o, creat-o și lansat-o pe Lidia”, au declarat surse din industria muzicală pentru impact.ro