Sean Norvis și africanul Twizy Dady lansează piesa primăverii: ”Așa a început totul!”

Publicat: 22/04/2021 | 20:05

Artistul român, Sean Norvis, depășește din nou granițele și compune o piesă alături de Twizy Dady, un artist fresh din Tanzania. Pe numele său real Twalibu Almas Mfaume, Twizy Dady este un tânăr compozitor și cântăreț din Africa de Est, mai exact din Naishi Mbezi Beach, Tanzania.

„Într-o zi, în timp ce eram la studio, am primit de la Sean un instrumental nou, pe care mi-au venit foarte ușor câteva idei. Așa a început totul. Cum primăvara înflorește totul și ne dorim foarte mult să ne bucurăm de ceea ce ne înconjoară, am creat această piesă cu mesajul de a trăi din plin fiecare zi, „Chereko”!”, a declarat Twizy. (CITEȘTE ȘI: SEAN NORVIS DEPĂȘEȘTE GRANIȚELE CU “JUNGLE SAMBA, ALĂTURI DE LORI GLORI & FABRICIO EL LATINO VIDEO)

Sean Norvis și africanul Twizy Dady lansează piesa primăverii: ”Așa a început totul!”

Artistul a reușit să îmbine perfect în piesa „Chereko” trei limbi: limba națională a Tanzaniei, swahili, cu kiha, o limbă vorbită într-o regiune din Tanzania, și engleza. Prin numele piesei, Twizy Dady îndeamnă la bucurie, ca atunci când un DJ dă play piesei faorite. „Este o plăcere să lucrez cu artisti talentați din diferite colțuri ale lumii. Twizy Dady a dat piesei Chereko un „touch african” și sper să placă publicului”, a declarat Sean. (NU RATA: MEZZOSOPRANA ANDREEA ILIE MAI DĂ O LOVITURĂ: ”AMOR, AMOR”, ALĂTURI DE SEAN NORVIS)

Începând de joi, piesa „Chereko” este disponibilă pe toate platformele digitale și este distribuită, produsă și lansată de Norvis Music.