Se spune că noul coronavirus omoară doar bătrânii, dar nu e așa! Câți ani are cea mai tânără victimă

Publicat: 23/03/2020 | 09:06

Noul coronavirus nu ucide doar bătrânii! COVID-19 face victime și în rândul adolescenților. O fată originară din Marea Britanie, în vârstă de 18 ani, este cea mai tânără victimă din lume.

VEZI ȘI: UN BĂRBAT DIN IAȘI, INFECTAT CU CORONAVIRUS, A MERS ÎN TREI CLUBURI. TÂNĂRUL AR FI INTERACȚIONAT CU 200 DE PERSOANE

De altfel, autoritățile au anunțat decesul a 37 de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 102 ani. Bilanțul total se îndreaptă alarmant 300 în Marea Britanie.

În afară de fata de 18 ani, ceilalți care au încetat din viață erau în vârstă și sufereau și de alte boli, arată NHS.

CITEȘTE ȘI: PRIMARUL ORAȘULUI MIAMI, DEPISTAT POZITIV CU CORONAVIRUS, DUPĂ ÎNTÂLNIREA CU DIRECTORUL DEPARTAMENTULUI DE COMUNICARE AL PREȘEDINTELUI BRAZILIEI, INFECTAT ȘI EL

Alegeri amânate cu un an!

În acest context, Premierul britanic Boris Johnson a decis amânarea cu un an a alegerilor locale şi municipale din Anglia. Decizia a venit după ce Comisia Electorală britanică a atenţionat că alegerile ar trebui amânate până în toamnă pentru a „limita” impactul noului coronavirus.

În următoarea perioadă, la scrutinul care trebuia să se desfăşoare la 7 mai urmau să fie aleşi membrii a circa 120 consilii locale din Anglia, opt primari, inclusiv în Londra, precum şi 40 de comisari de poliţie în Anglia şi Ţara Galilor.