Se reiau filmările pentru serialul “Vlad” de la Pro TV! Mărturiile emoționante ale actorilor după pauza forțată de pandemia de coronavirus

Publicat: 22/06/2020 | 22:51

E oficial! Se reiau filmările pentru serialul “Vlad”, iar anunțul a fost făcut de reprezentanții postului de televiziune Pro TV. Îndrăgiții actori au oferit mărturii emoționante după pauza forțată de pandemia de coronavirus.

Citește și: Ion Haiduc, mesaj sfâșietor despre starea de sănătate a actriței Adriana Trandafir, diagnosticată cu noul coronavirus. Avertismentul actorului din serialul Vlad

Se reiau filmările pentru serialul “Vlad” de la Pro TV

Actorii serialului-fenomen abia așteaptă să audă din nou replica: “Atenție! Motor! Acțiune!” și să intre în pielea personajelor. În plus, ei vor publica pe rețelele de socializare VLAD o mulțime de imagini de pe platourile de filmare, dar și interviuri în exclusivitate în care vor povesti cum a fost revederea și care este atmosfera de la înregistrările din noua realitate… cea a virusului rar din China.

Nu rata: CNA a sancționat postul Pro TV! Motivul: scenele de tortură cu șocuri electrice din serialul Vlad

“Au fost 3 luni de pauză forțată, pauză care la început a picat ca o pedeapsă, pentru că ne-a prins exact în «punctul de fierbere» al acțiunii. Însă am înțeles că e mai bine așa, să ne protejăm și mai ales să îi protejăm pe ceilalți. Am încercat să fac în izolare ceva productiv, neștiind când o să revenim la normal. Acum, iată, așteptarea a luat sfârsit, cu mare bucurie și entuziasm reîncepem munca la acest minunat proiect. Faptul că revenim pe platourile de filmare mă bucură și mă face și mai motivat. Am avut 3 luni de pauză în care ne-am recăpătat forțele și inspirația. Suntem gata pentru o nouă etapă a răzbunării lui Vlad”, a declarat Adrian Nartea, conform protv.ro.

Olimpia Melinte, actrița care dă viață personajului Eliza a mărturisit cu multă emoție în glas: “Până nu mă văd în fața camerelor și nu aud: «Motor! Acțiune!», încă am senzația că e ireal ce se întâmplă. Am așteptat momentul acesta cu nerăbdare, pentru că ceea ce urmează să se întâmple în serial este atât de palpitant și de provocator, încât eram dornică să trecem prin secvențele scrise de Anghel Damian încă din martie, când am intrat în izolare. Acum ni s-a făcut instructajul, ne-au fost înmânate pachete de măști, dezinfectant si mănuși și suntem pregătiți de filmare. E adevărat că atmosfera nu va mai fi la fel, că trebuie să respectăm niște reguli stricte, dar magia de pe platoul de filmare nu poate să ne-o ia nimeni, așa că pe asta mă bazez, pe puterea noastră de a transforma neplăcerile în bucurie și fricile în speranță!”, potrivit sursei citată mai sus.

Descoperă și: Actrița Diana Sar din Serialul Vlad a fost filmată în timp se dezbrăca în fața unui bărbat celebru. VIDEO cu imaginile care au pus pe jar fanii serialului Pro TV

“Sunt foarte bucuroasă că ne reapucăm de filmări! Mi-e foarte dor de toată lumea din echipă și de ritmul unei zile de filmări. Cred că acum nu o să mai am nicio problemă cu zilele lungi de filmare. Din contră – țineți-mă și trei zile în fața camerei, pentru că trebuie să compensez lipsa. Abia aștept să văd reacțiile publicului la continuarea serialului. Pentru că urmează niște episoade foarte mișto! Mulțumim că ne-ați susținut în continuare și că ne așteptați atât de răbdători!”, a dezvăluit actrița Victoria Răileanu, relatează protv.ro.