Se redeschide dosarul penal în cazul ”fostei” lui Irinel!

Publicat: 14/03/2020 | 23:58

După o anchetă care a durat aproximativ doi ani, agenții care au filmat-o pe Flore Salalidis în costumul Evei, în pragul ușii locuinței sale, au fost declarați nevinovați de către procurori. Simțindu-se nedreptățită, vedeta a apelat la instanță pentru a chema organele de ordine la bară, iar astfel să i se facă dreptate. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: SEXOASA CERE CONDAMNAREA POLIȚIȘTILOR CARE AU FILMAT-O GOALĂ!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră legate de mega-controversă dintre Flore Salalidis și polițiștii care au filmat-o dezbrăcată, în ușă.

Nemulțumită de decizia Parchetului, sexoasa blondină a deschis un proces, solicitând redeschiderea dosarului penal, în speranţa că agenţii vor fi condamnaţi pentru abuz în serviciu. Potrivit unor surse D.A.S. din mediul judiciar, în urmă cu câteva zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București i-au dat speranțe vedetei. Aceștia au admis cererea depusă de Flore și au desfințat în parte ordonanța de clasare. (NU RATA: FLORE SALALIDIS, DIVA DEZBRĂCATĂ, AMENDATĂ DIN NOU. S-A AJUNS LA JUDECATĂ)

Se redeschide dosarul penal!

În baza art. 341 alin. 6 lit. b C.proc.pen. admite în parte plângerea formulată de petenta Salalidis Florentina împotriva ordonanței de clasare din data de 03.07.2019 dată în dosarul nr. 6549/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, menținută prin ordonanța nr. 512/II-2/2019 din data de 23.10.2019 a prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București. (NU RATA: VEDETA TV A MIMAT O ”PARTIDĂ HARD” + ȘI-A ARĂTAT SÂNII PE PLAJA DIN MAMAIA)

Desființează în parte ordonanța de clasare din data de 03.07.2019 dată în dosarul nr. 6549/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, menținută prin ordonanța nr. 512/II-2/2019 din data de 23.10.2019 a prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, cu privire la soluția de clasare a cauzei în raport de infracțiunea prev. de art. 226 (referitor la violarea vieții private, prin fotografierea, captarea sau înregistrarea de imagini, n.r.)alin. 2 C.pen. 

 Menține soluțiile de clasare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prev. de art. 226 alin. 1 C.pen., 297 alin. 1 C.pen. și art. 300 C.pen. Trimite cauza Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București în vederea completării urmăririi penale. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunțată în camera de consiliu”, se arată în decizia magistraților.

Dosarul penal în cazul ”fostei” lui Irinel se redeschide

I-a întâmpinat pe polițiști în costumul Evei 

Blondina a fost protagonista unor scene desprinse parcă din filmele pentru adulți. Deranjați de diverse zgomote venite din apartamentul lui Flore, înspre dimineață, vecinii frumoasei blonde au alertat poliția. Fără nicio jenă, extrem de euforică, Flore i-a întâmpinat pe oamenii legii în costumul Evei. Dezarmați, polițiștii au rugat-o să apeleze la decență, moment în care și-a acoperit trupul cu o haină de blană, dar a rămas tot fără lenjerie intimă. Pusă pe harță, Flore a început să le transmită vecinilor toată „dragostea” ei, fapt pentru care a și fost amendată. (NU RATA: BIANCA A DEPUS PLÂNGERE LA POLIȚIE PENTRU AGRESIUNE ȘI ȘANTAJ ÎMPOTRIVA FOSTULUI SOȚ! + A OBȚINUT DEJA ORDIN DE PROTECȚIE)

”Nu am fost avertizată, nu am știut că am fost filmată. Imaginile ar fi trebuit să rămână la ei la secție. În momentul în care eu vreau să-mi arăt o zonă intimă, atunci o fac eu. Dar în momentul în care sunt filmată pe ascuns, aici vorbim de altceva. Nu a fost o amendă pentru deranjarea liniștii publice, a fost pentru că eram dezbrăcată. Avocatul meu se va ocupa de toate demersurile care trebuiesc făcute. Cine a greșit aici să fie sancționat”, a declarat Flore.

Flore pare să fi devenit un oponent serios pentru organele care îi mai pun, din când în când, și frână în drumul ei către distracție. Ea a fost protagonista unei întâmplări rutiere pentru care s-a ales cu amendă contravențională și cu permisul suspendat. Simțindu-se nedreptățită, Flore s-a supărat și a făcut contestație în instanță.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)