Se prelungește cu 14 zile carantina zonală din Bragadiru!

Publicat: 12/04/2021 | 19:17

Orașul Bragadiru tocmai ar fi ieșit din carantină, dar numărul mare de infectări în fiecare zi a condus la prelungirea situației cu 14 zile. Astfel, începând cu ziua de luni, 12 aprilie, ora 22:00, Bragadiru rămâne carantinat.

Iată anunțul făcut pe pagina de Facebook a ”Inițiativa pentru Bragadiru”: ”Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov și a avizului Institutului Național de Sănătate Publică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a adoptat în ședință extraordinară Hotărârea nr. 88 din 12.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru orașul Bragadiru, județul Ilfov. (CITEȘTE ȘI: A FOST PRELUNGITĂ CARANTINA CU ALTE 14 ZILE ÎN COMUNELE BALOTEŞTI, SNAGOV ŞI ŞTEFĂNEŞTII DE JOS)

Propunerea a fost înaintată către Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției în vederea emiterii ordinului Comandantului Acțiunii.

Luând în considerare cele de mai sus, șeful DSU, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 6962 din 12.04.2021 privind prelungirea carantinei zonale pentru orașul Bragadiru, județul Ilfov, începând cu data de 12.04.2021, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile.

Vă rugăm să respectați măsurile obligatorii impuse tuturor persoanelor care se află permanent în localitatea carantinată sau care tranzitează zona carantinată!

Se prelungește cu 14 zile carantina zonală din Bragadiru!

Pentru modelele de adeverință de la angajator / declarație pe proprie răspundere, vă rugăm să accesați secțiunea ACASĂ din pagina Instituției Prefectului – Județul Ilfov:  https://if.prefectura.mai.gov.ro/ sau secțiunea SITUAȚII DE URGENȚĂ: ttps://if.prefectura.mai.gov.ro/des…/situatii-de-urgenta/. (NU RATA: CARANTINA A FOST PRELUNGITĂ CU ÎNCĂ 14 ZILE ÎN DOUĂ LOCALITĂȚI DIN ILFOV! FUNDENI ȘI DOBROEȘTI RĂMÂN SUB RESTRICȚII)

Pentru deplasarea în afara locuinței în intervalul supus interdicției de circulație, modelele de adeverință de la angajator / declarație pe proprie răspundere, pot fi accesate în următorul link: https://www.prefectura.mai.gov.ro/model-al-declaratiei…/”, este anunțul făcut pe Facebook.

Sursa foto: Facebook / Inițiativa pentru Bragadiru