Se prelungește carantina în mai multe localități din Ilfov! 20 de comune se află în scenariul roșu

Publicat: 13/04/2021 | 20:43

A fost prelungită carantina cu 14 zile pentru comuna Chiajna. O măsură similară se aplică și în comunele Cornetu și Dragomirești Vale, unde carantina se prelungește cu șapte zile.

Noua măsură intră în vigoare de marți seara, de la ora 22:00, potrivit Prefectura județului Ilfov. Prelungirea carantinei a fost solicitată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov și a fost aprobată de Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției prin ordinul Comandantului Acțiunii. (CITEȘTE ȘI: SE PRELUNGEȘTE CU 14 ZILE CARANTINA ZONALĂ DIN BRAGADIRU!)

„Șeful DSU, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis Ordinul Șefului DSU nr. 6984 din 13.04.2021 privind prelungirea carantinei zonale pentru comuna Chiajna, cu satele aparținătoare Chiajna, Dudu și Roșu, județul Ilfov, începând cu data de 13.04.2021, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile”, transmite Prefecturii Ilfov.

20 de comune în carantină

Pe lângă comuna Chiajna, carantina a fost prelungită și în comuna Cornetu, cu satele aparținătoare Cornetu și Buda, precum și în comuna Dragomirești-Vale, cu satele aparținătoare Dragomirești-Vale, Dragomirești-Deal și Zurbaua, însă doar pentru șapte zile.

20 de comune din județul Ilfov se află în carantină. De asemenea, măsura a fost impusă în orașele Pantelimon, Voluntari, Măgurele, Chitila, Popești-Leordeni, Otopeni și Bragadiru.

(VEZI ȘI: A FOST PRELUNGITĂ CARANTINA CU ALTE 14 ZILE ÎN COMUNELE BALOTEŞTI, SNAGOV ŞI ŞTEFĂNEŞTII DE JOS)

 

Sursa foto:  Agerpres