Se pregătește următoarea nuntă de top din familia lui Gigi Becali?! Nepoțelul Lucian a fost “domesticit” de sexoasă și…

Publicat: 11/08/2020 | 23:28

Se prefigurează o nouă nuntă de top în familia latifundiarului din Pipera. Nepotul preferat al patronului de la FCSB se pare că a fost cucerit definitiv de nouă iubită. Sexoasa șatenă de care Lucian Becali pare să fie îndrăgostit nebunește ar fi reușit imposibilul și l-ar fi ”domesticit” pe vestitul crai. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, filmările care vorbesc de la sine.

Weekendul trecut, litoralul românesc a fost luat cu asalt de vedete. Printre cei care au ales să petreacă sfârșitul de săptămână la mare s-a numărat și nepotul favorit al latifundiarului din Pipera. (CITEȘTE ȘI: NEPOTUL FAVORIT AL LUI GIGI BECALI, LA PLAJĂ CU PĂLĂRIA ”COANEI CHIRIȚA”!)

CANCAN.RO l-a întâlnit pe Lucian Becali nu în cluburile de fițe, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea, ci pe plaja din Mamaia, acolo unde tânărul a ieșit la o plimbare romantică alături de iubită.

Sexoasa șatenă de care nepotul favorit al lui Gigi Becali pare că e îndrăgostit până peste cap a reușit imposibilul. Din câte se pare, tânăra l-a ”domesticit” pe renumitul crai, care, mai nou, se pare că a renunțat la distracțile din LOFT și NUBA pentru plimbările romantice. (VEZI ȘI: EL E ”ROCKY BALBOA DE PIPERA”!)

Într-o formă de invidiat, Lucian Becali a ieși la promenadă pe malul mării. Desculți, cei doi au luat-o la pas pe plaja din Mamaia. S-au ținut de mână, asemenea unor adolescenți, și s-au plimbat romantic preț de câteva minute. Din câte se pare, în familia latifundiarului din Pipera se anunță o nouă nuntă de top. Și asta pentru că Lucian Becali dă semne că ar intenționa să se facă băiat de casă. (NU RATA: CE A FĂCUT ADELINA PESTRIȚU CU BANII PE CARE I-A CÂȘTIGAT ÎN URMA PROCESULUI CU LUCIAN BECALI)

Lucian Becali & iubi, plimbare romantică pe plajă

Gigi Becali a făcut ”calendarul” nunților din familie!

După nunta fiicei, patronul de la FCSB n-a mai stat pe gânduri și a stabilit deja viitoarele nunți din familia sa și nu numai. Potrivit unor surse demne de încredere, Gigi Becali ar vrea ca Ionuț Luțu, omul său de încredere, să se așeze cât mai rapid la casa lui. Ex-fotbalistul are de mai mulți ani o relație cu Iulia Roșca, dar lucrurile între ei ar fi început să scârțâie în ultima perioadă. Însă latifundiarul din Pipera trage speranțe că, într-un final, protejatul lui va ajunge în fața altarului cu actuala iubită. De altfel, i-ar fi și promis lui Ionuț Luțu că îi va fi naș de cununie.

Următorul pe lista lui Gigi Becali este chiar nepotul său preferat, Lucian. La nunta Theodorei, tânărul om de afaceri s-a prezentat la braț cu o tânără superbă, care a atras privirile tuturor. Îmbrăcat super-elegant, Lucian i-a prezentat-o unchiului său pe cea care l-a cucerit.

Fără să stea pe gânduri, Gigi Becali i-ar fi transmis, potrivit informațiilor noastre: “Te vei căsători sigur cu fata asta! Foarte curând vom avea o nouă nuntă în familie. Eu voi plăti absolut tot, nu trebuie să vă faceți probleme. Mă ocup de toată organizarea!”.

Lucian Becali, “domesticit” de sexoasa iubită

Gigi Becali și nepotul său au pierdut procesul pentru terenul de sub sediul poliției

George și Lucian Becali au fost chemați în instanță de către Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor într-un proces la care intimat a fost și Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sector 2. Miza procesului era terenul de sub sediul Poliției de pe Șoseaua Pipera, unul evaluat la 1.000.000 euro.(NU RATA: GIGI BECALI A FĂCUT ”CALENDARUL NUNȚILOR” ÎN FAMILIA EXTINSĂ! URMEAZĂ ”CANCELARUL” LUȚU, NEPOTUL LUCIAN ȘI ABIA APOI…)

Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta DRPCIV în contradictoriu cu pârâții Becali Mihai Lucian și Becali George. Dispune rectificarea Cărții Funciare nr …, în sensul radierii dreptului de proprietate al pârâtului Becali Mihai Lucian asupra imobilului situat în București, Sector 2, Șos. Pipera, nr. 45-47, nr. cadastral … și a notării situației de suprapunere a acestui imobil cu imobilul situat în București, Sector 2, Șos. Pipera, nr 49, intabulat în Cartea Funciară …. sub nr cadastral …. Dispune radierea notării în Cartea Funciară … a situației de suprapunere a imobilului cu nr cadastral… cu imobilul situat în București, Sector 2, Șos. Pipera, nr. 43, intabulat în Cartea funciară …, arată judecătorii.

Decizia a venit la jumătate de an după ce Gigi Becali a renunțat la un alt proces, tot pentru obligația de rectificare în Cartea Funciară a terenului aflat sub Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, dar și al Mănăstirii Christiana, aflată în imediata vecinătate a acesteia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Citește și...