Se pregătește Ordonanța Militară nr 8 în România! Viața noastră s-ar putea schimba radical

Publicat: 08/04/2020 | 08:11

În România s-ar putea implementa Ordonanța Militară cu numărul 8, după ce bilanțul infectărilor cu coronavirus a crescut într-un ritm alarmant de la o zi la alta. Mai mult, îngrijorător este faptul că peste 700 de cadre medicale au fost testate pozitiv cu Covid-19, lucru ce îngreunează sistemul medical românesc. 

Cu aproape 200 de decese provocate de coronavirus și peste 700 de cadre medicale infectate, România s-ar putea îndrepta către un scenariu complicat, cauzat de Covid-19. Mai mult, potrivit informațiilor existente în presă, ar putea fi emisă o nouă Ordonanță Militară, cea cu numărul 8, care ar impune un alt set de măsuri drastice ce ne-ar putea schimba viața radical.

DEZASTRUOS | Câți români, de fapt, au suferit o reducere de venituri din cauza #coronacrizei. Care sunt adepții teoriilor conspirative în legătură cu declanșarea pandemiei

În urma celor întâmplate în România din cauza pandemiei de coronavirus, ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat că este în pregătire o nouă Ordonanță Militară, însă nu a oferit prea multe informații cu privire la acest aspect. Anunţul a fost făcut în timpul videoconferinţei convocate de preşedintele PNL, Ludovic Orban și este posibil ca astăzi să fie făcut public conţinutul ordonanţei.

România înregistrează, până în acest moment, 198 de decese cauzate de coronavirus. Cel mai tânăr pacient decedat avea 44 de ani. Pe teritoriul României au fost confirmate 4.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19.