Se pregătește lovitura supremă pentru britanici, după ce se iese din izolare. Ar putea fi obligați să plece din PUB după ce consumă trei beri! Ultimele detalii

Publicat: 29/04/2020 | 08:06

După ce izolarea din cauza COVID-19 va lua sfârșit, pub-urile din Marea Britanie intenționează să le impună clienților o limită de trei pinturi tradiționale de bere la fiecare ieșire. Un profesor apropiat de Guvern a ajuns la concluzia că măsura ar fi necesară, din cauză că oamenii nu ar mai ține cont de normele de distanțare socială atunci când depășesc “porția” amintită mai sus.  

VEZI AICI: ”VINEREA NEBUNĂ” PE STRĂZILE DIN MAREA BRITANIE. IMAGINILE DEZMĂȚULUI SPUN TOTUL

Barurile din Regatul Unit au fost închise din data de 23 martie, iar profesorul Eyal Winter a anunțat, recent, că “britanicii suferă după pub-uri”, avertizând autoritățile să păstreze normele de distanțare socială și după ce restricțiile vor fi ridicate.

Dacă măsura va fi adoptată de proprietarii de pub-uri, atunci clienții vor fi nevoiți să plece acasă după ce cosumă trei pinturi. Pintul este halba tradițională în Marea Britanie și are 568 de mililitri.

Oamenilor le este «foame» de puburi. Ele reprezintă o parte importantă a culturii britanice. Cel mai important este să avem un program: să le spunem oamenilor că, într-o anumită perioadă, vom face asta și asta”, a mai spus Eyal Winter.

CORONAVIRUS. Moartea a mai „furat” câteva sute de oameni în Brazilia. S-a depășit deja pragul de 5.000 de decese

Proprietarii de pub-uri nu sunt de acord

“Asociația Berii și a Pub-urilor” din Marea Britanie a luat imediat atitudine și a precizat că instituirea unor restricții de consum în baruri “ar fi prea mult”.

Distanțarea socială, dacă va fi solicitată, ar putea avea un impact major, va fi greu de recâștigat încrederea consumatorilor. Preconizăm că vânzările ar putea scădea la jumătate, astfel că puburile vor avea nevoie de sprijinul guvernului. Restrângerea și monitorizarea consumului ar fi mult prea de tot”, a spus Emma McClarkin.

NU RATA: UN ROMÂN A FOST GĂSIT BEAT MORT PE STRĂZILE LONDREI. POLIȚIȘTII L-AU DUS LA SPITAL, ÎNSĂ CE A URMAT ACOLO ÎL POATE COSTA ÎNCHISOAREA!

Altfel, consumul de bere în Anglia a crescut cu 31.4 % de când populația a intrat în izolare. Pub-urile ar urma să fie redeschise la finalul anului, potrivit ultimelor estimări.