Se pregătește de vară și s-a pozat complet goală! Anna Lesko și-a înnebunit fanii cu o imagine nud

Publicat: 09/05/2020 | 19:24

Anna Lesko și-a înnebunit fanii! Dacă până acum obișnuia să se pozele în cele mai sexy ipostaze, dar mai ținea, totuși, câteva haine pe ea, de această dată, artista s-a pozat complet nud și a făcut imaginea super hot publică!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anna Lesko se numără printre cele mai sexy, dar și printre cele mai dezinhibate artiste de la noi.

CITEȘTE ȘI – CE MESAJ LE-A TRIMIS ANNA LESKO FANILOR DE 1 MAI: ”ORICÂT AR FI DE MICI, NU SUNT NIMIC FĂRĂ…”

Recent, în plină pandemie de coronavirus, cântăreața le-a arătat tuturor cum combate plictiseala, însă modalitatea ei i-a lăsat fără grai pe toți bărbații care o urmăresc pe rețelele de socializare. Cum zilele acestea temperaturile au fost destul de ridicate și numai bune pentru pentru a sta tolănită la soare, Anna Lesko a făcut întocmai!

NU RATA – INTERNETUL A LUAT-O RAZNA! ANNA LESKO S-A FOTOGRAFIAT FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ

Doar că…artista și-a uitat intenționat costumul de baie acasă, așa că a făcut plajă goală și chiar s-a pozat nud, după care a postat imaginea pe conturile sale de socializare, moment în care fanii săi au rămas fără replică! „Fotosinteza”:)))). Astazi nu ma ridic de aici????‍♀️☀️????????????” a scris Anna Lesko, în dreptul fotografiei super sexy. Cu toate acestea, artista a avut grijă să pună doi fluturași pe sâni, pentru a nu se vedea chiar totul.

O asemenea ipostază nu avea cum să fie trecută cu vederea, așa că imaginea Annei Lesko a adunat o mulțime de like-uri, dar și comentarii care mai de care mai…obraznice!