Se pregăteau de nuntă, dar s-au despărțit în prag de sărbători. Ana Barnoschi și iubitul ei, Marian, și-au spus adio: „Din păcate drumurile noastre se despart azi ! „

Publicat: 22/12/2020 | 11:54

 

Ana Barnoschi și iubitul ei, Marian, își spun adio după șase ani de relație. Cei doi se înțelegeau foarte bine, ba chiar se pregăteau să facă următorul pas. Însă, soarta le-a fost potrivnică, astfel că, în prag de sărbători, vedeta și iubitul ei au decis să meargă pe drumuri separate.

În urmă cu puțin timp, iubitul vedetei a postat o fotografie în care o ține strâns în brațe pe Ana Barnoschi, însă mesajul a fost cel care i-a uimit pe fanii cuplului. Marian a anunțat desărțirea. Cu sufletul plin de durere și cu regret, tânărul spune că au fost în anii trăiți alături de vedetă a învățat să fie fericit.

„Au fost aproape 6 ani … Ani în care am învățat ce este fericirea, iubirea, bucuria de a iubi o persoană cu toată ființa mea. Din păcate, drumurile noastre se despart azi. Îți mulțumesc pentru tot și pentru toate lucrurile bune pe care le-am învățat de la tine  Îți mulțumesc pentru tot! Ai grijă de tine, gălușcă „, a fost mesajul scris de iubitul vedetei.

Se pregăteau de nuntă, dar s-au despărțit

Ana Barnoschi și Marian au format un cuplu timp de șase ani și părea că se înțeleg bine, ba chiar că vor duce relația la următorul nivel. Mai ales că vedeta fusese cerută în căsătorie în urmă cu ceva timp. Aflați la nunta Crinei Abrudan, Marian și Ana au impresionat pe toată lumea. La un moment dat, în timpul petrecerii, Marian și-a luat inima-n dinți și a cerut-o pe vedetă de soție. Surpriza a fost pusă la cale de iubitul ei, în complicitate cu Tudor Ionescu de la Fly Project. Totul s-a întâmplat în timp ce Ana era pe scenă și dansa, moment în care Marian a urcat alături de ea și s-a pus în genunchi. În culmea fericirii, Ana Barnoschi a spus un mare ” DA ”

„Am fost cerută în căsătorie de iubitul meu,suntem pe drumul cel bun. Locuim împreună, trăim că o familie. N-am stabilit încă data nunții,dar urmează să realizăm acest pas.”, declara vedeta la acel moment.

Ce spunea Ana Barnoschi despre iubitul ei

Când încă flacăra dragostei ardea cu putere, Ana Barnoschi avea doar cuvinte de laudă la adresa iubitului ei. O făcea fericită și-i acorda atenția de care ea avea nevoie.

„Este o persoană foarte dedicată mie, relației noastre. Îi place foarte mult să facă lucruri pentru mine, să mă facă să zâmbesc. Asta îmi place foarte mult la el, că îmi acordă foarte multă atenție.

Mi-a plăcut felul în care arată, și, de la o întâlnire la alta, m-a cucerit cu felul în care se poartă cu mine, cum vorbește… Mi-a plăcut foarte mult că își dorea să-și întemeieze o familie, ceea ce întâlnești mai rar la cei tineri. „ , declara Ana Barnoschi în urmă cu câțiva ani.

CITEȘTE ȘI: „ANDREEA BĂLAN, RELAȚIE APROPIATĂ CU NOUA CUMNATĂ. IMAGINEA CARE A STRÂNS MII DE APRECIERI