Se mută Bianca Drăgușanu definitiv în Dubai? „Lucrurile pe care le fac sunt mult mai apreciate acolo”

Publicat: 05/03/2021 | 17:33

 

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu spunea că e mai hotărâtă ca niciodată să înceapă o nouă viață în Dubai. Vedeta a avut câteva deplasări pe „tărâmul miliardarilor” unde a inspectat piața imobiliarelor și s-a uitat după apartamentul mult visat. Diva susține că munca ei este mult mai apreciată acolo și tocmai de aceea pregătește această mutare. 

După ce a petrecut mai multe vacanțe în Dubai și a luat pulsul de pe „tărâmul miliardarilor”, Bianca Drăgușanu a decis că ar fi prielnic să facă o schimbare în viața ei. Astfel, blondina se gândește foarte serios să se mute acolo, mai ales că, susține ea, i-ar fi foarte bine din mai multe puncte de vedere, dar cel mai important, i-ar fi bine din punct de vedere financiar.

„Nu neapărat că plec și mă mut definitiv. Vreau să-mi fac un business cu rochii acolo. Asta pentru că acolo aceeași muncă, aceleași rochii costă de 10 ori mai mult. Lucrurile pe care le fac eu sunt mult mai apreciate acolo.” , a declarat Bianca Drăgușanu la Teo Show.

Și pentru ca totul să fie bine pus la punct, Bianca Drăgușanu a testat și piața imobiliară din Dubai. Vedeta este mai hotărâtă ca niciodată să facă o investiție foarte mare, să-și cumpere un apartament într-o zonă luxoasă, astfel încât să poată merge acolo cu toată familia ei.

„Am tot căutat un apartament de vânzare, ce vreau eu e foarte scump. O să iau un apartament, într-un complex rezidențial. O să fac un credit pentru că așa se face, dai jumătate din bani înainte și cealaltă jumătate trebuie să o achiți în patru ani. „, a mai declarat vedeta.

CITEȘTE ȘI MOTIVUL PENTRU CARE OANA, SORA BIANCĂI DRĂGUȘANU, S-A MUTAT LA BUCUREȘTI: „AM CONSIDERAT CĂ E MOMENTUL POTRIVIT ȘI PENTRU EA ȘI PENTRU MINE”

Bianca Drăgușanu: „Viața mea de abia începe”

Ajunsă la vârsta de 39 de ani, Bianca Drăgușanu susține că dacă ar putea să o ia de la capăt ar face poate aceleași lucruri, dar ar fi mult mai incisivă. Cu toate acestea, toate greșelile trecutului nu au făcut decât să o întărească și să o transforme în femeia puternică de astăzi. Mai mult decât atât, în ciuda ultimelor evenimente din viața ei, Bianca Drăgușanu afirmă că viața ei abia acum începe.

„Aș fi mai selectivă cu oamenii din jurul meu, aș fi mai incisivă. Sunt mult mai directă, incisivă. Am învățat din toate lucrurile care nu mi-au făcut bine. Mi se pare că viața mea de abia începe.” , a mai declarat Bianca Drăgușanu.

VEZI ȘI CLAUDIA PĂTRĂȘCANU A FĂCUT-O PRAF PE BIANCA DRĂGUȘANU: ”DESFRÂNATĂ! FALSĂ!”