Se mărită fiica celui mai controversat politician român! Viitorul soț este scriitor și e cu 20 de ani mai în vârstă

Publicat: 23/12/2020 | 23:21

Nuntă secretă la final de an! Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, poate cel mai controversat politician din România, decedat în urmă cu cinci ani, se căsătorește cu iubitul scriitor, cu 20 de ani mai în vârstă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte unice legate de importantul eveniment care urmează să aibă loc în familia ”Tribunului”, înainte de finalul anului.

Sfârșitul lui 2020 a venit cu o nuntă surprizătoare. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a fondatorului PRM, își unește destinul cu al iubitului ei, un scriitor în vârstă de 50 de ani.

Între cei doi miri ar fi o diferență de vârstă de 20 de ani

Conform unor surse din anturajul familiei, Lidia și-ar fi dorit ca totul să se desfășoare în cea mai mai mare discreție, departe de ochii curioșilor. (CITEȘTE ȘI: SE ÎMPLINESC 5 ANI DE LA DECESUL LUI CORNELIU VADIM TUDOR! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU VĂDUVA ACESTUIA)

Dacă, până acum, fiica cea mare a lui Vadim Tudor nu ezita să-și „prezinte” iubiții în public, de data aceasta, Lidia a păstrat un secret total. Nu ar fi exclus ca decizia să fi fost luată și prin prisma diferenței destul de mare de vârstă dintre ea și bărbatul de care s-a îndrăgostit nebunește. Pe cei doi îi despart nici mai mult, nici mai puțin de 20 de ani. Lidia are 30 de ani, iar iubitul scriitor 50 de ani. (VEZI ȘI: JENI, UNA DINTRE FETELE LUI CORNELIU VADIM TUDOR, MAI SEXY CA NICIODATĂ)

Lidia Vadim Tudor s-a îndrăgostit de un bărbat mai în vârstă cu 20 de ani

”Am fost crescute cu nişte valori şi principii”

”Nu era un părinte care să ofere libertate totală. Miza foarte mult pe mama pentru educarea noastră. El nu se implica în alegerile noastre. Nu puteam să ne facem un tatuaj, am fost crescute cu nişte valori şi principii. Nu i-am prezentat niciodată pe nimeni, niciun iubit. Nu conştientizăm încă ce s-a întâmplat.

Tata era un creştin, le promova şi credea în ele cu adevărat. Nu ştiu să fi avut o ultimă dorinţă, pentru că el nu se gândea la moarte’’, a declarat, în urmă cu câțiva ani, fiica lui Vadim Tudor.

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor se căsătorește ”la secret”

Corneliu Vadim Tudor și-ar fi prevestit moartea

Celebrul scriitor şi politician, senator şi preşedinte al Partidului România Mare a murit pe 14 septembrie 2015, la 65 de ani. El a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea, acolo unde familia sa are două locuri de veci. Potrivit Lidiei, Corneliu Vadim Tudor şi-ar fi prevestit moartea. (NU RATA: MORMÂNTUL LUI CORNELIU VADIM TUDOR A FOST VANDALIZAT)

“Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău. Cred că şi la moartea fratelui lui, Pavel, a visat-o. Şi-a visat şi înmormântarea.

O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el. Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva. Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea pentru că le-a simţit pe pielea lui. (…) Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Visele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat”, a declarat Lidia Vadim Tudor la Antena Stars.

Lidia Vadim Tudor spunea că, după ce a murit tatăl ei, a început şi ea să aibă astfel de vise premonitorii, unul dintre acestea prevestind moartea Reginei Ana. “Primul vis cu el a fost după şase luni. (…) Mama îl visează aproape în fiecare noapte. (…) Primul vis era că eram la o biserică, iar era pe patul de spital, exact aşa cum l-am lăsat. S-a ridicat pe marginea patului şi m-a întrebat cum mai merg lucrurile, cum mă descurc cu procesele. Mă gândeam, «Ce bine că mă întreabă lucrurile astea reale». (…) Am avut un vis înainte să moară regina Ana.

Eram în curtea Mănăstirii de la Curtea de Argeş, era multă lume, multă presă. Dintre ei, a apărut şi tata. Am ajuns la el şi l-am ţinut de mână. Apoi, am intrat într-un fel de castel şi am stat de vorbă. Mă întrebam ce căutam noi la Curtea de Argeş, după care a murit Regina Ana, după o lună. (…) După, eram la mormântul lui, împodobit. Şi pe mormânt erau panglici tricolore care formau numărul 18. N-am aflat nici până în ziua de astăzi ce au însemnat. Este singurul vis care nu s-a întâmplat încă”, a mai spus Lidia Vadim Tudor.

 Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.