Se laudă cu mașini, ceasuri și încălțăminte scumpe, dar cu telefonul a rămas în urmă. Ce smartphone deține Lino Golden. Fanii au râs de el

Publicat: 18/10/2020 | 10:28

Lino Golden s-a făcut de râs pe internet, după ce și-a arătat telefonul. Artistul, care și-a obișnuit urmăritorii să să vadă la el doar haine scumpe, încălțăminte și ceas de zezi de mii de euro, este purtătorul unui iPhone 8, de mult „apus”.

Se are că după abandonarea echipei Golden Boy Society, condusă de Alex Velea, Lino Golden și-ar fi făcut un obicei online de a-și prezenta accesoriile de lux și hainele scumpe. Mașina, ceasul Rolex, colecția de pantofi sport în valoare de 50.000 euro – au făcut, pe rând, obiectul vlogurilor sale.

De curând, însă, fanii au râs de el pe internet, după ce au descoperit într-o filmare că Lino este posesorul unui iPhone 8. IPhone 8 este un model lansat de Apple în anul 2017, și care este considerat „depășit” de împătimiții brandului american.

Mai mult decât atât, marea companie tocmai a anunțat lansarea modelului iPhone 12, care va ajunge în curând și în România.

”Doar eu și Lino mai avem iPhone 8 în 2020”, a glumit un fan al cântărețului, postare care a adunat imediat foarte multe aprecieri din partea internauților.

”Parcă aveai iPhone 11 Pro Max”, i-a mai scris cineva curios dacă schimbarea telefonului cu un model inferior are legătură cu ruptura de Alex Velea.

A rămas fără număr de telefon din cauza prietenilor lui Alex Velea

Lino Golden s-a plâns de faptul că nu-și mai poate folosi telefonul pentru că un fost coleg de la Golden Boy Society i-a făcut public numărul privat. Lino a ajuns să primesc sute de apeluri pe zi de la fanii care vor să vorbească cu el. Drept răzbunare, el și-a pus fanii să-i acestuia dea report pe pagina de Instagram, pentru a-l pedepsi pe acesta pentru ”hate-ul” pe care-l promovează pe rețelele de socializare. Cei doi și-au schimbat și câteva mesaje extrem de dure, unele dintre ele conținând amenințări directe cu bătaia.

Citește și...