Se întoarce la Pro TV?! Ce se întâmplă cu Victor Slav, după ce a fost „pus pe liber” de Kanal D

Publicat: 10/12/2019 | 11:21

Victor Slav a fost amfitrionul a trei emisiuni la postul Kanal D, însă acum se află… pe liber. Dar nu are de gând să stea foarte timp pe tușă, așa că se pregătește o nouă mutare surpriză.

Vedeta este… fără salariu la Kanal D, din cauză că nu apare pe post, iar situația trebuie să se schimbe, firește. Se discută despre o revenire ”pe sticlă” a lui Victor Slav, singura întrebare fiind aceea referitoare la postul ales. Primele informații îl dau ca membru al echipei Kanal D, în show-ul “Survivor”, care se va filma în Republica Dominicană. Victor Slav dorește să fie moderator, nu concurent, iar discuțiile sunt în plină desfășurare.

Dar n-ar fi exclusă nicio colaborare cu Pro TV, cu atât mai mult cu cât Victor Slav a prezentat rubrica ”Meteo” acolo, cu mai multă vreme în urmă. La Kanal D, Victor Slav a putut fi urmărit în emisiunile “Wowbiz”,“Vulturii de noapte” și“Îmi place dansul”.

Victor Slav se pregătește să revină pe ”sticlă”

”Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă”

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au împreună o fetiță, Sofia. Deși au divorțat, cei doi au păstrat legătura, în special pentru micuța lor, acum în vârstă de trei ani.

Este incredibil și fascinant pentru mine cum un copil atât de mic poate fi atât de empatic. Există între noi o conexiune foarte puternică. Încerc să o văd cât de des pot și îmi permite timpul. Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des. Aș prefera mai des, dar în momentul de față pentru ea este bine să locuiască acolo, deoarece nu există poluare, mănâncă sănătos, legume și fructe din curte. La grădiniță, va veni la București. Dar acum e în mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplică vorba că fetele sunt mai apropiate de tați. Acum Sofia este mică, dar vorbim, povestim… Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă, mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei, mă emoționează teribil.„, a povestit Victor Slav, potrivit viva.ro.