Se îngroașă gluma! Vulpița și Viorel au primit un apartament în București! Cum arată ”cuibușorul de nebunii” al soților Stegaru

Publicat: 22/02/2020 | 11:53

Se îngroașă gluma în cazul soților Stegaru, deveniți celebri în cadrul emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1. Vulpița și Viorel vor primi apartament în Capitală.

După ce în mai puțin de o lună au luat contact cu celebritatea și au simțit pe deplin gustul acesteia în locurile exclusiviste pe care le-au frecventat în ultima perioadă, tinerii veniți dintr-un sat vasluian au parte de o surpriză-bombă din partea unui domn cu inimă mare. Acesta le pune la dispoziție o locuință, în București.

Mai mult, se pare că celor doi amorezi veniți de la țară nu le va lipsi nimic în cuibușorul din Capitală. Domnul chiriaș le-a umplut frigiderul cu de toate, iar locuința este de departe visul oricărui om. Aceasta are o bucătărie extrem de spațioasă, un balcon de minimum 10 metri pătrați și două camere la fel de mari.

Apartamentul este dotat cu toate cele necesare- de la mașină de spălat, aer condiționat- până la frigider și multe alte spații de depozitare.

Gestul impresionant al domnului telespectator este cu atât mai mare cu cât acesta nu vrea să le impună nicio ”taxă de ședere” timp de câteva luni soților Stegaru.

„Îi mulţumim foarte frumos proprietarului că a făcut acest gest”, a spus fericita Veronica.

Tot ce mai trebuie făcut ca lucrurile să o ia pe un făgaș productiv, este ca cei doi soți să pună mâna la muncă. Deocamdată tinerii părinți nu au niciun serviciu.