Se încinge atmosfera la Survivor România! Îmbrățișări calde între doi concurenți. Cine sunt protagoniștii

Publicat: 11/01/2021 | 09:43

S-a dat startul uneia dintre cele mai dure competiții din România. Show-ul „Survior România” a început, iar unii dintre concurenți deja s-au apropiat destul de mult. Îmbrățișări tandre au fost surprinse între doi concurenți.

Survior România a adus în fața telespectatorilor o competiție extremă în care atât Faimoșii, cât și Războinicii dau tot ce au mai bun pentru a câștiga fiecare probă. Deși competiția abia a început se pare că unii concurenți deja s-au apropiat destul de mult. (CITEȘTE ȘI: SIMONA HAPCIUC DE LA SURVIVOR, UMILITĂ DE O INTERNAUTĂ! CUM A REACȚIONAT CONCURENTA DIN TABĂRA FAIMOȘILOR, DUPĂ CE A FOST NUMITĂ C***Ă)

Camerele i-au surprins pe doi dintre Războinici împărtășind un moment de apropiere, din care nu au lipsit îmbrățișările tandre. Protagoniștii au fost Musty Camara și Roxana Ghiță, iar momentul a venit la finalul unei întreceri dificile.

Îmbrățișări tandre între Războinici

Cei doi Războinici Musty Camara și Roxana Ghiță au avut parte de un moment mai intim. Camerele i-au surprins îmbrățișați, iar imaginile au stârnit interesul fanilor și i-au făcut să se gândească la faptul că este foarte posibil ca între cei doi concurenți să se creeze o legătură specială. (VEZI ȘI: JADOR, ACCIDENTAT LA SURVIVOR ROMÂNIA. CÂNTĂREȚUL A CĂZUT LA PĂMÂNT ÎN TIMPUL PROBEI)

Acest lucru nu este imposibil, mai ales că sezonul trecut o altă relație s-a legat în jungla din Republica Dominicană. Pentru moment nu se poate vorbi despre o relație. Se pare că Roxana avea nevoie de o îmbrățișare, iar Musty a fost cel care i-a oferit-o bucuros. Rămâne de văzut dacă legătura dintre cei doi o să se dezvolte și o să capete tente amoroase.