Se împlinește un an de la moarte concurentului de la Puterea Dragostei. Ce mesaj emoționant a transmis iubita acestuia

Publicat: 29/06/2020 | 10:47

A trecut un an de când câștigătorul Puterea Dragostei Grecia s-a stins din viață, în urma unui teribil accident. Cu această ocazie, fosta iubită a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant și a ținut să îi aducă încă un omagiu.

Stella Meizeraki și Panos Zarlas s-au cunoscut prin intermediul celebrei emisiuni și au format un cuplu, devenind câștigătorii Puterea Dragostei Grecia în 2018. Ei au rămas împreună și după terminarea emisiunii, însă nu pentru mult timp. Chiar dacă s-au despărțit cei doi au păstrat legătura și au avut o relație de prietenie frumoasă. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT RUTIER GRAV! UN CONCURENT DE LA PUTEREA DRAGOSTEI A FOST TRANSPORTAT LA SPITAL! CARE ESTE STAREA LUI DE SĂNĂTATE)

Însă o tragedie i-a lovit, în urmă cu un an, chiar în ziua în care împlinea 28 de ani, la începutul lunii iunie, Panos Zarlas s-a stins din viață în urma unui puternic accident de motocicletă. Se pare că tânărul a pierdut controlul motocicletei și s-a izbit de un parapete, iar pentru că nu purta cască impactul a fost fatal. Potrivit presei din Grecia, decesul a survenit instantaneu.

S-a împlinit un an de la moartea concurentului

Recent, s-a împlinit un an de când Panos Zarlos a decedat, iar foștii concurenți de la Puterea Dragostei s-au reunit pentru a participa la slujba de comemorare. Stella Meikeraki a fost și ea prezentă și a afișat o atitudine extrem de îndurerată. Blonda a fost îmbrăcată în negru și a declarat că îi este greu să accepte ce s-a întâmplat.

„Este ceva ce timpul nu vindecă, așa cum spun unii. Păstrez amintirile frumoase. Îmi doresc să fie bine, acolo unde se află”, a declarat aceasta în fața jurnaliștilor.

De asemenea, Stella Meikeraki a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea și cu Panos Zarlos, pe care a însoțit-o de un mesaj emoționant. (VEZI ȘI: LEGĂTURA AMOROASĂ DINTRE ELLA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI ȘI FOSTUL SOȚ AL BIANCĂI DRĂGUȘANU. JADOR A CONFIRMAT ZONURILE DESPRE FOSTA LUI IUBITĂ ȘI ALEX BODI)

„Un an fără tine Pano…Îmi amintesc totul ca ieri, când deodată ai fugit departe de noi… Ai o fost o persoană specială, care a trecut prin viața noastră atât de brusc, vei străluci mereu ca o stea, indiferent cât de departe ai fi. Zâmbetul tău a dat strălucire trecerii tale. Acum, tot cerul strălucește! Dumnezeu să te binecunvnteze și sa iti odihneasca sufletul! Vei avea întotdeuna un loc special în inima mea. Te iubesc!”, a scris tânăra.