Se fură dezinfectantele din blocurile din Vâlcea. Hoţii au fost surprinşi de camerele de supraveghere

Publicat: 10/04/2020 | 18:10

Mai multe dezinfectante au dispărut la doar câteva ore după ce au fost puse în scările blocurilor din Râmnicu Vâlcea. Cei care le-au „subtilizat” au fost surprinşi de camerele de supraveghere. (VEZI AICI: Imagini ireale! Ce a pățit o femeie după ce s-a spălat cu dezinfectant într-un supermarket din Brăila)

„În trei zile am distribuit covorașe (cu cloramina aferentă) și pulverizatoare pentru dezinfectarea mâinilor și încălțămintei în peste 250 de blocuri din oraș (la fiecare scară) din cele 810 blocuri existente în Râmnicu Vâlcea. Din păcate, am primit sesizări că în unele blocuri pulverizatoarele s-au “evaporat” la doar câteva ore de la distribuirea lor.

Aveți mai jos o filmare dintr-o scară a blocului P1 din Centru și vreau să mulțumesc dlui administrator Teleșpan pentru că ne-a pus-o la dispoziție !

Publicată de Eusebiu Veteleanu pe Miercuri, 8 aprilie 2020

Conducerea Primăriei își dă interesul ca lucrurile să meargă în sprijinul populației din oraș, mai ales în această perioadă grea prin care trecem ! Dumneavoastră decideți, dragi râmniceni, dacă doriți să ne sprijiniți, sau nu ! „, a declarat Eusebiu Veţeleanu, viceprimarul din Râmnic Vâlcea.

Dezinfectantele „au făcut picioare”

Ce prevede Ordonanța 4

Ordonanța Militară numărul 4 obligă primarii să monteze dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor și să dezinfecteze periodic lifturile, casa scărilor și alte spații comune. (NU RATA: Primăriile, puse în dificultate de decizia instalării recipientelor cu dezinfectant în fiecare scară de bloC)

„Autorităţile administraţiei publice locale vor asigura montarea de dispozitive cu soluţii dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuinţe situate pe raza unităţii administrativ- teritoriale şi vor dezinfecta periodic lifturile, casa scărilor şi alte spaţii comune. Măsura se aplică începând cu data de 31 martie 2020”, se arată în Ordonanța Militară nr. 4