Se formează primul cuplu la Survivor? Doi concurenți au fost surprinși în ipostaze tandre, în toiul nopții

Publicat: 12/01/2021 | 09:27

De-a lungul timpului, competiția Survivor România a stârnit numeroase controverse, dat fiind faptul că unii concurenți au ajuns să trăiască experiențe intime de neuitat în cadrul emisiunii. Acum, se pare că doi războinici au ajuns în centrul atenției și telespectatorii s-au întrebat dacă nu cumva se naște un nou cuplu.

Survivor România nu este numai despre putere și competiție, ci și despre emoții intense, trăiri de tot felul și noi idile.

Roxana Ghiță și Musty, fratele lui Kamara au fost protagoniștii unor astfel de gesturi tandre, după ce au fost surprinși de camere în timp ce se îmbrățișau cu patos. Imediat, telespectatorii s-au întrebat dacă nu cumva între cei doi se naște o frumoasă poveste de dragoste, dar este, însă, mult prea devreme pentru concluzii.

Ce spuneau cei doi, înainte de aventura Survivor

Nu ar fi pentru prima oară când se întâmplă să ia naștere un cuplu la Survivor România , după ce în primul sezon Karina și Andrei s-au îndrăgostit și au devenit iubiți.

„Merg la Survivor România în primul rând pentru cei trei copii ai mei: Yared, Noah si Bryan. Vreau să îmi depășesc conditia fizică și mentală, să mă reconectez cu natura de care îmi este foarte, foarte dor. Cu siguranță intru într-o competiție dură, care îmi va forța toate limitele”, spunea fratele lui Kamara, înainte de a intra în competiția Survivor.

„Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni. Dincolo de partea sportivă, consider că experiența   va fi o a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă”,a declarat războinica Roxana Ghiță, înainte de a pleca în marea aventură Survivor.