Se conturează un nou cuplu în politică?! Am aflat cum s-au apropiat cei doi tineri deputați

Publicat: 25/06/2020 | 23:27

Super-poveste pe scena politică din România! Proiectul de lege privind debirocratizarea, pe care l-au depus, în urmă cu câteva luni, i-a apropiat extrem de mult pe deputații Claudiu Năsui și Cristina Prună. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte unice legate de relația strânsă de prietenie pe care au legat-o doi parlamentari din România. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL LA CLUJ. ȘEFII POLIȚIEI SUNT ACUZAȚI CĂ AU PRIETENI ÎN LUMEA INTERLOPĂ)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, inițiatorii proiectului de lege privind debirocratizarea, Cristina Prună și Claudiu Năsui, au devenit extrem de apropiați în ultima perioadă. Între cei doi se pare că s-a înfiripat o strânsă relație de prietenie, dar pe care aceștia par să o țină departe de ochii curioșilor.

Cu toate că s-au afișat, de puține ori, la diferite evenimente, în public, cei doi demnitari au ținut să fie extrem de rezervați în gesturi și au ezitat să lase de înțeles că între ei ar exista ceva mai mult decât o prietenie strânsă. Chiar dacă au dat de înțeles că se simt bine unul în compania celuilalt. Discreția totală pare să îi caracterizeze, atât pe Cristina Prună, cât și pe Claudiu Năsui.

Rămâne de văzut dacă ”legătura” dintre cei doi va evolua și în viitorul apropiat o să iasă la iveală că între Cristina Prună și Claudiu Năsui s-au dezvoltat ”fluturii iubirii”. (NU RATA: SEXY-DEPUTATA A TRECUT PESTE SEPARAREA DE HANDBALISTUL-MACHO! AM DESCOPERIT CE COLEG DE PARTID I-A READUS ZÂMBETUL)

Cristina Prună și Claudiu Năsui, relație de prietenie strânsă

Cine este Cristina Prună

Cristina Prună s-a născut la 11 decembrie 1984, în București. După cum chiar ea a afirmat, și-a petrecut copilăria în Sectorul 1 al Capitalei, a studiat chiar temeinic, fără nicio ironie, și, în consecință, a lucrat în patru țări în afară de România: Franța, Scoția, Austria și Belgia. Atât în mediul privat și în ONG-uri, cât și instituții internaționale.

Cristina Prună vorbește patru limbi străine: franceza (fluent), engleza (fluent), spaniola (avansat), italiana (mediu). Este primul deputat care a coborât într-o mină din Valea Jiului, pentru a vorbi „la fața locului” cu minerii și a înțelege problemele, necazurile și dorințele acestora… „pe viu”! Cristina Prună mai spune că susține industria românească prin depunerea unui proiect de lege care sprijină refacerea petrochimiei naționale. (VEZI ȘI: ROMÂNII AFECTAȚI ÎN MOD DIRECT DE PANDEMIA DE CORONAVIRUS AR PUTEA SĂ PRIMEASCĂ 830 DE LEI DE STAT)

Cristina Prună, relație apropiată cu deputatul USR Claudiu Năsui

Parlamentar fără terenuri, clădiri, mașini sau bijuterii

Conform declarației de avere din 16 iunie 2018, Cristina Prună nu deține terenuri sau clădiri, mașini sau bijuterii, singura ei agoniseală fiind cei 73.543 lei dintr-un cont curent de la ING Bank. În 2017 a câștigat 87.481 de lei, „venituri realizate în ultimul an fiscal”, indemnizație primită de la Camera Deputaților din Parlamentul României. (NU RATA: APLICAȚIA ZOOM ÎNREGISTREAZĂ NOI PLÂNGERI! HACKERII AU ÎNTRERUPT O VIDEOCONFERINȚĂ A UNOR PARLAMENTARI ȘI AU DIFUZAT IMAGINI PORNOGRAFICE)

Claudiu Năsui, președintele USR București din decembrie 2019

Claudiu Năsui, președintele USR București

La sfârșitul anului trecut, deputatul Claudiu Năsui a fost ales președinte al organizației USR București. Potrivit site-ului oficial al USR, Claudiu Năsui s-a născut în București și este economist specializat în finanțe. Parlamentarul a făcut parte din cabinetul ministrului Finanțelor Publice în cadrul guvernului condus de Dacian Cioloș. (NU RATA: VIDEO| BĂTAIE ÎN PARLAMENTUL TURCIEI! UN PARLAMENTAR DIN OPOZIȚIE L-A CRITICAT PE PREȘEDINTELE ERDOGAN)

Înainte de a se alătura în echipei guvernamentale, Claudiu Năsui a lucrat în sectorul privat, în domeniul de consultanță financiară, dar și în sectorul bancar. A absolvit facultatea de finanțe a Universității Paris-Dauphine și a făcut un master la Universitatea Bocconi din Italia, tot în domeniul finanțelor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.