Se conturează un nou cuplu în lumea mondenă?! Bianca Drăgușanu, fotografiată la shopping în Dubai cu un celebru „donjuan” căsătorit din România

Publicat: 05/01/2021 | 23:30

Bianca Drăgușanu nu pierde deloc timpul în Dubai. CANCAN.RO a obținut, în exclusivitate, fotografii de ultimă oră cu fosta prezentatoare de la Kanal D. Vedeta a fost la cumpărături în magazinul Dior din capitala vestitului emirat, alături de un celebru „donjuan” căsătorit din România, cu care ar fi petrecut și Crăciunul, de altfel. Se conturează un nou cuplu în lumea mondenă?!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini și detalii inedite în prim-planul cărora se află Bianca Drăgușanu și fostul iubit al Adelinei Pestrițu, care în prezent se află în mijlocul unui mega-divorț.

Bianca Drăgușanu este, fără îndoială, una dintre cele mai surprinzătoare femei de pe scena mondenă de la noi din țară. La scurt timp după ce au ieșit la iveală amănunte savuroase potrivit cărora are de gând să înceapă o nou viață în Emirate, fosta prezentatoare TV a fost surprinsă în compania unui vestit ”donjuan” dâmbovițean.

Cum au fost fotografiați Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

După cum se observă în imaginile prezentate, în premieră, de CANCAN.RO, Bianca Drăgușanu s-a anturat în Dubai cu nimeni altul decât … Gabi Bădălău.

La scurt timp după Revelion, Gabi Bădălău a lăsat deoparte problemele provocate de divorțul în care este implicat și a ”fugit” în Emirate pentru o binemeritată vacanță. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU O ARDE PE LUX ȘI OPULENȚĂ. A „FUGIT” ÎN DUBAI ȘI PETRECERE ALĂTURI DE RAMONA GABOR)

Zilele trecute, încă soțul Claudiei Pătrășcanu a fost surprins în compania Biancăi Drăgușanu într-un renumit magazin din Dubai. Mai exact, cei doi au vizitat reprezentanța Dior. După cum se observă și în imagini, Gabi Bădălău pare că a abordat în Emirate un stil vestimentar „mioritic”. Bădălău și-a asortat treningul ”spectaculos” cu ceasul scump din aur. Din „peisaj” nu a lipsit nici indispensabilul accesoriu din pandemie, masca de protecție.

Bianca Drăgușanu s-a anturat, în Dubai, cu Gabi Bădălău

Din câte se pare, sexoasa Bianca Drăgușanu i-ar fi insuflat noului partener pasiunea pentru shoppingul „calificat”. Cei doi s-ar fi perindat pe îndelete prin cele mai ”calificate” magazine din Dubai. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI FOSTA SOȚIE A LUI ALEX BODI, PETRECERE PE MANELE ÎN CASA UNEI PRIETENE ÎN BUCUREȘTI)

Și-a luat ”zborul” spre Dubai alături de ”Regele manelelor”

Potrivit unor surse D.A.S. categoria, A, Gabi Bădălău a ajuns cu ”întârziere” în Emirate. Încă soțul Claudiei Pătrășcanu a plecat spre Dubai în cursul zilei de luni împreună cu Florin Salam și frumoasa parteneră a acestuia, Roxana Dobre. Cu toate că și-ar fi dorit să petreacă Revelionul pe ”tărâmul miliardarilor”, Gabi Bădălău ar fi fost ”reținut” în țară dintr-un motiv bine întemeiat. În această perioadă, Gabi Bădălău a petrecut alături de copiii pe care-i are cu Claudia Pătrășcanu. (NU RATA: CLAUDIA PĂTRĂȘCANU SCOATE ARTILERIA GREA: MESAJELE DE AMENINȚARE DE LA GABI BĂDĂLĂU + STRIGĂTUL DISPERAT AL ARTISTEI)

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, shopping de calitate superioară, la Dior, în Dubai

Crăciun în Poiană cu sexoasa blondină!

Din câte se pare, ”anturajul” celor doi din Emirate nu pare să fie o simplă coincidență. După cum afirmă unele surse din apropierea noului cuplu care se conturează în lumea mondenă, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au ”bifat” Crăciunul împreună într-un hotel de lux din Poiana Brașov, „Împăratul Romanilor”.

Fix a doua zi de Crăciun, Bianca Drăgușanu a petrecut într-un cadru restrâns alături de Florin Salam și Roxana Dobre. Masa la care, cu siguranță, a fost prezent și Gabi Bădălău. În ziua următoare, sexoasa blondină și-a făcut bagajul și a trecut pe modul #FlyDubai, luându-și zborul spre ”tărâmul” miliardarilor. (NU RATA: CLAUDIA PĂTRĂȘCANU, DEZVĂLUIRI DESPRE IUBITA LUI GABI BĂDĂLĂU)

Bianca Drăgușanu, răsfățată la maximum în Dubai

Gabi Bădălău, mega-controversă conjugală

S-au iubit cu mare patos și au doi copii împreună, însă viața a avut alte planuri pentru Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Cei doi au decis să pună capăt mariajului, iar de acolo până la izbucnirea unui adevărat război nu a mai fost decât un singur pas.

În instanță, artista îl acuză pe fostul soț că nu i-a lăsat nici casa, nici alte bunuri și că nu le acordă copiilor săi nici măcar pensia alimentară. Pe de altă parte, Gabi Bădălău le-a povestit jurnaliștilor, la ieșirea din tribunal, că fosta soție a avut o atitudine extrem de acidă și violentă la adresa lui și că nu se poate discuta cu ea, lucru contrazis de Claudia Pătrășcanu.

“Am venit pentru un divorț și pentru copiii noștri. Mi-e teamă doar de Dumnezeu. Depinde ce vor considera domnii judecători. Am venit și cu martori, cu mama, care a stat lângă noi și m-a ajutat în creșterea copiilor. Copiii sunt cu mine și vor rămâne cu mine. Eu nici nu am vorbit cu soțul meu aici. Nu am spus un cuvânt. Au vorbit domnii avocați.

Domnul Gabi mă amână, mă plimbă, nu vrea să înțeleagă că avem doi copii. Nu mă mai surprinde nimic. Nimeni nu a spus nimic, s-a amânat (n.r. procesul), pe motiv că poate ne vom înțelege, dar de un an de zile încercăm, adică eu încerc, pentru copiii noștri și pentru a primi un divorț pe care l-am solicitat de când el a devenit absent”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

„Ne judecăm pentru creșterea și educația copiilor, din păcate, soția mea are tot o atitudine agresivă. Îmi doresc ce e mai bun pentru copiii noștri, școlile cele mai bune, cel mai bun viitor. Din păcate, nu am cu cine să am dialog”, a spus Gabi Bădălău, la Antena Stars, după ce ambii au ieșit din sala de judecată.

Bianca Drăgușanu renunță la România?!

Bianca Drăgușanu, decizie surprizătoare!

După ce a avut parte de o perioadă mai puțin fastă, fosta prezentatoare TV pare extrem de hotărâtă să înceapă o nouă viață departe de plaiurile mioritice. Potrivit unor surse D.A.S. categoria, A, Bianca Drăgușanu se pare că a decis să renunțe la România și să înceapă o viață nouă pe ”tărâmul miliardarilor”, acolo unde a plecat imediat după Crăciun.

Cu ajutorul unor prieteni, mai exact Denisa Tănase și Mircea Brânzei, focoasa blondină ar fi demarat acțiunea ”Apartamentul de lux”. Conform surselor noastre, imediat după Revelion, Bianca Drăgușanu ar fi vizionat mai multe apartamente luxoase din Emirat.(DETALII AICI)

Bianca Drăgușanu, două divorțuri „la activ”

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la starea civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi, la notar, pe 10 martie 2020.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.