Se căsătorește Theo Rose cu nepotul lui Nea Mărin? Ce spune artista despre acest pas

Publicat: 14/04/2021 | 10:00

De mai bine de patru ani, Theo Rose și Alex, nepotul lui Nea Mărin, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au reușit să găsească un echilibru, astfel că orice activitate profesională desfășoară nu afectează cu nimic relația lor de iubire. Tocmai de aceea, întrebarea care a apărut pe buzele tuturor este dacă vor face pasul cel mare. Artista a făcut o serie de declarații pe această temă și spune la ce să ne așteptăm de la ea. 

Theo Rose este una dintre cele mai pozitive și amuzante vedete de la noi și, în felul acesta, a învățat să trateze orice subiect din viața ei. Tot cu pozitivism a tratat și perioadele mai puțin plăcute, când s-a confruntat cu anxietatea, și, la fel și acum, tratează și ideea de căsătorie. Nu este încă pregătită pentru acest pas important și consideră că alte aspecte ar trebui să conteze, dar nu zice nu căsătoriei.

CITEȘTE ȘI THEO ROSE S-AR MĂRITA ȘI MÂINE CU RĂZVAN FODOR. CARE SUNT CELEBRITĂȚILE CARE I-AU FĂCUT AVANSURI CÂNTĂREȚEI

Theo Rose: „Alex este nepotul lui Nea Mărin, dar nu am avut vreun beneficiu”

” Alex e nepotul lui Nea Marin, mama lui e sora lui Marin Barbu. Dar nu te gândi că am avut vreun beneficiu. Locuim împreună și suntem de 4 ani și ceva împreună. Pe lângă faptul că e în trupa de dans a lui Nea Marin, și e și coregraf, Alex lucrează în vânzări, în agricultură. Să știi că nu prea mă gândesc la căsătorie. Ba a început să mă cam sperie, pentru că mi-am dat seama cât de puțin contează evenimentul ăla în sine.

De fapt, cel mai mult contează să fim fericiți. Dacă suntem fericiți, poate să fie fiecare zi din viața noastră un eveniment. Eu sunt fericită cu ceea ce fac. Dar la asta trebuie să lucrăm, la fericire, înainte de a ne programa evenimente. Pentru mine urmează o colaborare cu Electrecord, la o piesă de-a lui Gică Petrescu”, a declarat Theo Rose pentru Click.ro

VEZI ȘI THEO ROSE A AJUNS PE MÂINILE MEDICILOR: „CHESTIA ASTA M-A FĂCUT SĂ FIU UN PIC INSTABILĂ EMOȚIONAL”

Sursă foto: instagram.com/theorose.official/