Se anunță un nou divorț în showbiz? Detaliile care le dau de gol pe două celebrități că nu ar mai forma un cuplu

Publicat: 03/05/2021 | 07:55

Au apărut detalii inedite legate de cuplul Aaron Taylor-Johnson și Sam, soția lui. Se pare că în mediul online, oamenii au început să speculeze faptul că nu mai formează un cuplu.

În mediul online au apărut tot mai multe informații legate de faptul că actorul Aaron Taylor-Johnson și soția sa, Sam, sunt pe punctul de a divorța.

Internauții s-au gândit că cei doi sunt pe punctul de a-și spune „adio”, după ce au scos casa matrimonială la vânzare, pentru suma de 7,5 milioane de dolari. În loc să se gândească la varianta că cei doi vor să se mute într-o nouă casă, fanii lor din mediul online au speculat că s-au despărțit și că urmează să împartă suma obținută în urma vânzării locuinței.
Aaron, în vârstă de 30 de ani, și soția sa Sam, în vârstă de 54 de ani, sunt căsătoriți din 2012.

Motivul divorțului dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor

La mai bine de zece ani de la divorț, Irinel Columbeanu a decis să împartă cu publicul mai multe amănunte neștiute despre ruptura de Monica Gabor.

Omul de afaceri pregătește o carte autobiografică în care vrea să scrie inclusiv despre căsnicia care ținea, în 2010, prima pagină a ziarelor. Invitat în emisiunea lui Mădălin Ionescu, de la Metropola TV, Irinel Columbeanu i-a povestit prezentatorului că, în surprinzător, chiar el a jucat un rol important în declinul relației cu Monica Gabor.

„Tu ești unul dintre personajele care… îți explic acum… i-ai făcut un mare bine Monicăi. Cam prin decembrie 2010, a fost invitată la tine, într-o emisiune, unde, pentru prima dată chiar și pentru mine, a emis ideea divorțului.

Datorită faptului că am văzut că ea a început să flirteze public cu această idee, m-am supărat, lucrurile au degenerat… Iar cine este mai interesat, poate să cumpere cartea.

Una peste alta, s-a ajuns la divorț și ajungând la divorț, a ajuns să trăiască în America. I s-a întâmplat ceva rău, privind în urmă? Nu mi se pare”, a povestit Irinel Columbeanu în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Sursă foto: Pixabay