Se anunță deja primul divorț din 2021? Declarațiile soției lui Ilie Năstase după ce a fost bătută: „Nu am 20 de ani…”

Publicat: 09/01/2021 | 12:22

Chiar dacă nu a făcut plângere penală după ce a fost bătută de Ilie Nastase, Ioana, actuala nevastă a fostului sportiv, a lăsat de înțeles că se gândește deja la divorț.

Tânăra, care a devenit soția lui Ilie Năstase în 2020, a declarat pentru Prosport că nu știe ce măsuri va lua după acest incident pentru că are nevoie de timp să se gândească.

„Nu am 20 de ani să gândesc în 5 minute ce voi face mâine, dacă voi divorța sau nu. Dar mă voi gândi foarte bine, am un băiat de care vreau să mă bucur. Nu vreau să stau cu teamă că mi se poate întâmpla ceva rău. Eu abia venisem de la munte, am servit masa împreună, totul era ok. Totul s-a declanșat într-o fracțiune de secundă.

Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea.

Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…”, a declarat Ioana pentru

I-a luat și apărarea

Totuși, chiar dacă a chemat poliția, Ioana nu a vrut să îi facă plângere pentru că, așa cum spune ea, „am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni”.

„E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni.

Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe.

Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare”, a mai declarat Ioana Năstase pentru aceeași sursă.