Se afla în zona Pipera din București atunci când a avut parte de mare surpriză. Ionela a pus mâna pe telefon și a surprins momentul. ”Dacă scapă, vine”

Publicat: 24/12/2019 | 09:50

O tânără din București a avut parte de o întâlnire neașteptată în timp ce se afla în zona Pipera din București. Șoseaua aglomerată, ca în fiecare zi, trafic infernal, claxoane și șoferi nerăbdători. Dar…

Pe trotuar, spre marea surpriză a Ionelei, se afla chiar… Moș Crăciun, pregătit să ajungă în casele românilor și să lase cadouri tuturor. Ionela a conchis că Moșul poate ajunge în case doar dacă va scăpa de traficul infernal, neașteptat chiar și pentru el. Așa că a scos telefonul și i-a făcut lui Moș Crăciun o fotografie, apoi a postat-o în mediul online.

„Dacă scapă de traficul din Pipera, vine! Dacă nu, nu”, a scris Ionela pe pagina sa de socializare, alături de fotografia respectivă. Rămâne de văzut dacă Moș Crăciun va descoperi modalitatea ideală prin care să nu întârzie, cu atât mai mult cu cât copiii – și nu numai ei – îl așteaptă cu sufletele la gură.

Moș Crăciun, surprins de traficul din Pipera