Scrisoarea emoționantă a Ramonei, fetița dintr-un centru de plasament: ”Dragă COVID-19, te rog…”

Publicat: 18/04/2020 | 16:16

Ramona, o fetiță de 12 ani dintr-un centru de plasament din Iași, a scris o scrisoare emoționantă chiar către…COVID-19. Ea îl roagă pe virus să plece, pentru că vrea să meargă la școală. (CITEȘTE ȘI: MESAJUL CUTREMURĂTOR POSTAT DE COLEGII UNUI BĂRBAT DIN DEVA MORT DE COVID-19. ÎN URMĂ AU RĂMAS SOȚIA, GRAV BOLNAVĂ, ȘI ȘASE COPII)

Ramona trăiește într-o casă de copii din Iași, iar acum lipsa unei familii este dublată și de imposibilitatea de a-și vedea prietenii și colegii. Așa a născut idea unei scrisori către virusul care a băgat spaima în toată lumea.

VEZI AICI: COVID-19 A UCIS UN SALVATOR! MESAJUL SFÂȘIETOR AL COLEGULUI DE LA ISU: ”DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR”

Scrisoarea Ramonei a fost făcută publică pe contul de socializare de către Mădălina Turza, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii, care, impresionată, a scris la rândul său un mesaj pentru micuță, potrivit VIVA!

„Ramona este o fetiță de 12 ani dintr-un centru de plasament din Iași. Ea îl roagă pe Covid să plece pentru că îi lipsesc colegii și doamna învățătoare. Știu draga mea că îți este greu să nu te poți bucura de primăvara de afară, dar te rog să nu te superi pe mine, pe noi oamenii mari, care încercăm doar să vă protejăm. Să nu fii tristă!

Așa de mult mi-a ajuns la suflet scrisoarea ei și, deși știu că personal nu pot să-l alung pe Covid, știu totuși că noi toți împreună PUTEM să facem asta. Mulțumesc copil bun și drag!”

AFLĂ AICI: COȘMARUL PRIN CARE TRECE UN ROMÂN ÎN GERMANIA, PLECAT LA CULES SPARANGHEL: A AJUNS LA AMBASADA ROMÂNIEI, LA POLIȚIE, DAR…

Iată scrisoarea micuței Ramona pentru coronavirusul ucigaș:

„Dragă COVID-19

Sunt Ramona. Mie îmi plece să merg la şcoală, să mă întâlnesc cu copiii şi d-na învăţătoare. De când ai început să-ţi arăţi puterile asupra noastră nu am mai mers la şcoală. Lucrul bun este că facem lucruri frumoase şi la Centru, am aflat încă o dată că igiena personală şi curăţenia sunt importante. Dar eu vreau să ies, să mă întâlnesc cu colegii şi să nu-mi mai fie frică. Sunt convinsă că de Paşte se va întâmpla o minune iar tu vei fi o amintire. TE ROG PLEACĂ!!! Ramona”, este mesajul scris de micuță.