Scrisoare emoționantă! Ce i-a cerut o fetiță din Iași lui Dumnezeu? „Să vină mami acasă. Nu mai pot de dorul ei”

Publicat: 29/12/2020 | 18:49

În perioada sărbătorilor de iarnă familiile se reunesc în jurul mesei festive și petrec timp împreună, însă de multe ori acest lucru nu este posibil în cazul românilor care lucrează în străinătate. Mulți părinți își lasă copiii în grija bunicilor și pleacă departe de casă pentru a câștiga mai mulți bani.

Mulți români aleg să plece să lucreze în străinătate pentru a pute oferi copiilor lor un trai mai bun. Însă, de cele mai multe ori, copiii rămași acasă suferă, iar banii și lucrurile trimise de părinți nu înlocuiesc absența acestora. Iar timpul petrecut departe de casă lasă urme adânci în sufletele celor mici. (CITEȘTE ȘI: SCRISOARE EMOȚIONANTĂ! CE I-A SCRIS UN BĂIEȚEL DE OPT ANI LUI MOȘ CRĂCIUN. „TE ROG CA ANUL ACESTA SĂ NU NE MAI UIŢI ŞI SĂ TRECI ŞI PE LA NOI”)

O fetiță din Iași, ai cărei părinți sunt plecați în străinătate, și-a strigat durerea într-o scrisoare adresată divinității. Micuța l-a rugat pe Dumnezeu să o aducă pe mama sa acasă, pentru că îi este foarte dor de ea. Scrisoarea fetiței a fost publicată în mediul online și a impresionat pe toată lumea.

„Doamne îmi doresc să vină mami acasă din Irlanda. Că eu nu mai pot de dorul ei. Te rog, Doamne crede-mă. O iubesc pe mama mea. Te rog, Doamne.”, este mesajul scris de Anasstasia.

Cred că este cea mai tristă scrisoare a unui copil, care-ți rupe sufletul.???? Din păcate, sunt mulți copii pentru care cel mai frumos cadou de sărbători ar fi iubirea și căldura părintească.

Publicată de Esti din Iasi daca pe Duminică, 27 decembrie 2020