Schimbări majore la Pro TV! Ce se întâmplă cu emisiunea „Vorbește lumea”, din cauza pandemiei de coronavirus

Publicat: 07/04/2020 | 11:32

Din cauza pendemiei de coronavirus, emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV a suferit câteva modificări. Pentru că Adela Popescu are 2 copii acasă, producătorii au decis ca prezentatoarea să fie prezentă în fața micului ecran prin intermediul mediului virtual și nu din platou, așa cum se întâmpla până acum. 

Adela Popescu poate fi urmărită la emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV prin intermediul mediului online și nu din platou, așa cum se întâmpla până acum. La fel se va întâmpla și în cazul Vivianei Sposub, care va putea fi urmărită în aceeași manieră.

Măsurile au fost luate din cauza pandemiei de coronavirus, mai ales ținând cont de faptul că Adela Popescu are și 2 copii acasă și sănătatea lor este extrem de importantă. Mai mult, vedeta este singură și se descurcă așa cum poate, pentru că Radu Vîlcan se află la filmările pentru Insula Iubirii. Nici invitații nu mai vin în platou, ci intră în direct prin skype.

„Când toată lumea găsește soluții de a ne muta în online, așa am făcut și noi..astfel încât să pot transmite din dormitor! Mai avem unele momente de întreruperi când cei mici au nevoie de mine, dar sunt sigură că telespectatorii sunt înțelegători!”, a spus Adela Popescu, despre schimbările din emisie.

„Este o perioadă în care ne reinventăm, în care descoperim noi posibilități de a comunica și a face lucruri împreună…dar la distanță! Îmi lipsește Adela, evident, și mi-ar fi plăcut să putem fi amândoi în studio, dar mă bucur că am găsit această variantă și că putem fi alături de telespectatori, zi de zi!”, a spus și Cove.