Schimbări majore la Antena Stars! Nasrin va prezenta matinalul cu un nou moderator! Despre cine este vorba

Publicat: 05/04/2020 | 15:05

Antena Stars face schimbări majore în această perioadă. În locul lui Andrei Ștefănescu,  lângă frumoasa Nasrin va veni ca prezentator un alt bărbat celebru. Depre cine este vorba?

Andrei Ștefănescu a renunțat la prezentarea matinalului cu Nasrin Ameri, după doi ani de activitate. Acesta va face parte din alt proiect, tot în cadrul televiziunii Antena Stars.

În locul carsimaticului cântăreț vine un alt tânăr celebru în lumea muzicii. Este vorba despre Dima Trofim, renumitul actor și totodată cântăreț al trupei ”Lala Band”. Pentru bărbatul de 31 de ani este prima experiență ca moderator în televiziune.

CITEȘTE ȘI: Dezbrăcatu’ de la Cârcotașii se leagă de scaun ca să nu fie tentat să iasă afară! ”Mă dor oasele din lipsă de mișcare!”

CITEȘTE ȘI: Andreea Marin s-a vopsit singură, acasă! Cum arată vedeta după ce și-a descoperit abilitățile de hairstylist FOTO

Nasrin și Dima vor începe să prezinte împreună  Star Matinal de miercuri. De asemenea, săptămânal, de miercuri până duminică, între orele 10:00 și 13:00 îi găsiți pe micile ecrane la Antena Stars.