Schimbare radicală, au slăbit îngrozitor! Cum arată concurenții de la ”Survivor România” la o lună după ce au ajuns în jungla dominicană!

Publicat: 19/02/2020 | 14:04

Competiția dificilă din Republica Dominicană și-a pus amprenta vizibil atât pe Faimoși, cât și pe Războinici. Aproape zilnic, concurenții au parte de probe fizice care le pun la bătaie energia puterea și pierd kilograme pe zi ce trece. Peste 20 de bătălii sportive s-au dat până în prezent între cele două grupuri combatante de la ”Survivor România”.

Abandonați în mijlocul naturii exotice, în Republica Dominicană, departe de confortul civilizației, cei 25 concurenți sunt nevoiți să își construiască singuri adăpost, să își procure hrana și să își găsească aliați în mijlocul grupului în care experimentează cel mai dur test posibil: supraviețuirea.

După 30 de zile dificile petrecute în jungle din Republica Dominicană toți concurenții au avut parte de schimbări fizice radicale. Fiecare jos de recompensă pe care îl cîștigă echipele vine și cu bucuria că își vor recăpăta, astfel, puterile pentru jocurile următoare. Fie că este vorba despre premii care constau în provizii sau mesaje și fotografii din partea familiei și apropiaților, Războinicii și Faimoșii sunt motivați să cîștige fiecare bătălie. Acesta fiind un scop care duce la echilibrul lor mental și fizic.

Probele dure pe care trebuie să le parcurgă au loc sub un soare arzător, care le domolește energia fizică. Mulți dintre competitor au ajuns să piardă kilograme serioase în greutate. Un exemplu vizibil este Bogdan Vlădău, din grupul Faimoșilor, care la ieșirea din competiție a avut cu zece kilograme în minus. Iar Cristina Șișcanu, o altă concurentă eliminată, a pierdut 5 kilograme în greutate.