Schimbare majoră la Pro TV! Ce se întâmplă cu Știrile Pro TV și cu Andreea Esca

Publicat: 10/03/2020 | 12:05

Se produc mari schimbări la Pro Tv și se pare că și Andreea Esca este „afectată” de modificările ce urmează a fi puse în plan. Este vorba despre grafica Știrilor Pro Tv și, potrivit informațiilor din presă, mutarea pe care vrea să o facă marele trust este cea mai mare schimbare de platou și burtiere din ultimii 5 ani. 

Pro Tv se înnoiește! Paginademedia.ro informează că grafica și studio-ul în care se difuzează Știrile Pro Tv vor suferi mari, mari schimbări și se pare că acestea vor fi cele mai mari transformări de platou și burtiere pentru marele trust, din ultimii 5 ani.

Sursa citată informează că se va schimba atât genericul, cât și pupitrul principal la care Andreea Esca activează de atâția ani. Acesta va fi mult mai îngust, iar culoarea care va predomina va fi albastrul. De asemenea, în studio vor fi noi ecrane, mult mai mari și mult mai performante, cu margini subțiri. Culorile se modifică și ele, timbrul cu logo-ul Știrile Pro TV este acum roșu (înainte era albastru), mai informează paginademedia.ro.
Burtierele care înainte erau difuzate pe post cu roșu pe fond alb vor fi acum cu albastru pe fond alb și se pare că și pe partea de intervenții telefonice se vor modifica anumite lucruri. 
Ultima schimbare majoră pe parte de grafică făcută de Pro Tv a fost făcută în anul 2015.