Schimbare majoră la Digi 24! Ce se întâmplă cu emisiunea lui CTP

Publicat: 06/01/2020 | 16:48

Emisiunea „Cap Limpede”, prezentă în grila de program  Digi 24, din data de 10 ianuarie,  a suferit unele schimbări. (CITEȘTE ȘI: JUDECĂTORUL ION-TUDORAN – ÎN UMBRA ACȚIUNILOR „LA PURTĂTOR” AUTOVIT SA ȘI A JOCURILOR DE NOROC ÎNTRE CLANURI)

Ora de difuzare a fost schimbată și la fel și realizatoarea emisiunii . Jurnalista Roxana Lăzărescu este cea care a înlocuit-o pe Alina Manolache, cea care se ocupa de producția ”Cap Limpede”. Alături de Roxana Lăzărescu o să fie prezent și Cristian Tudor Popescu ca invitat permanent. (VEZI ȘI: REACȚIA LUI SELLY DUPĂ CE CRISTIAN TUDOR POPESCU L-A FĂCUT PRAF CÂND A AFLAT CĂ ȘI-A LOVIT BOLIDUL DE 70.000 €! CLIPUL, DEJA NUMĂRUL 1 ÎN TRENDING)

Schimbarile vin  la câteva săptămâni după plecarea Alinei Manolache și au fost deja anunțate pe post, printr-un nou promo al emisiunii. Din 10 ianuarie, ”Cap Limpede”o să revină  și o să fie difuzată de la ora 20:00. Producția este pe micile ecrane din anul 2019, din luna noiembrie și a fost difuzată în fiecare vineri seara.