Schimbare de proporții la Răzvan & Dani! Antena 1 renunță la unul dintre cei mai vechi membri ai echipei?!

Publicat: 05/03/2021 | 16:06

Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de televiziune din România, Vlăduț de la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”, ar avea, de ceva timp, niște probleme. Pe numele lui real Vlad Florica, acesta apare tot mai rar la emisiunea care l-a consacrat, fiind tot mai des înlocuit fie cu mai frumușelul chef Nicolai Trand, fie cu alți invitați care realizează, din când în când, rubrica de bucătărie de la matinal. CANCAN.RO a aflat detalii de ultimă oră din culise.

„Gurile rele” din Antene ne-au șoptit că problemele ar fi mai serioase decât ar fi lăsat PR-ii de la postul respectiv să se afle. De altfel, Dani a declarat încă de la finalul lui 2020:

„Am pregătit o surpriză pentru cei de acasă, care gătesc alături de emisiunea noastră. De astăzi începem o colaborare, în paralel cu colaborarea cu Vlăduţ, cu chef Nicolai Tând. Două zile pe săptămână, chef Nicolai va veni cu idei noi în platoul Neatza!”.

Bucătarul Vlăduț, în pericol să își piardă serviciul?

Situația n-ar fi însă deloc roză, ci una chiar critică pentru simpaticul chef Vlăduț, care ne-a încântat cu rețelele lui în fiecare dimineață de peste zece ani.

La emisiunea de duminica trecută, Vlăduț nu a apărut în poză

Iată ce au dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, câteva surse de încredere din televiziunea Antena 1 despre acest subiect: „Bucătarul de la Antena 1 de la matinal, Vlad, are probleme și ar putea fi înlocuit definitiv. Unii ar zice că nu mai face rating tronsonul lui – se dorește de fapt un bucătar mai tânăr și în cărți este să rămână definitiv Chef Nicolai Tand, dar, în același timp, producătorii mai testează și alți chefi sau vedete cu abilități culinare. (VEZI ȘI: BUCĂTARUL LUI RĂZVAN ȘI AL LUI DANI, LA UN PAS DE OBEZITATE MORBIDĂ)

Publicul emisiunii a întinerit, dar Vlad s-a îngrășat, a îmbătrânit și se mișcă și vorbește tot mai lent. Suferă, se pare, de obezitate și, în același timp, ar avea și alte probleme; dar, în ciuda acestui fapt, se pare că încă n-a renunțat de tot la fumat și nici la dulciuri.

Este o junglă televiziunea, trebuia să se aștepte la așa ceva. Oricum, se pare că nici el nu își mai dorește de ceva timp să mai colaboreze full time la Antena 1. Problemele personale și de sănătate își spun cuvântul și nu știe dacă mai poate face față ritmului alert al noului format. Și îi este din ce în ce mai greu să se trezească la timp dimineața”.

Ce l-ar fi supărat pe Vlăduț?

Alte persoane din trust ne-au spus că Vlăduț ar fi supărat și pe faptul că nu este lăsat să vorbească mai mult, ca să își explice rețetele. În plus, formatul fiind tot mai alert, anumite rețete nu îi ies exact cum ar vrea el să le realizeze, iar, din acest motiv, nu ar mai fi așa de energic la matinal.

Vlăduț a fost mereu un membru de neînlocuit al echipei

Bucătarul nu este căsătorit, nici nu are copii și a fost foarte discret în ceea ce privește viața sa intimă.

Schimbări drastice la „Neatza”, din cauza scăderii ratingului?!

Reamintim că, în acest sezon de „Neatza” s-au produs mai multe schimbări despre care surse din Antena 1 ne-au spus că sunt cauzate de micșorarea îngrijorătoare a ratingului emisiunii, anul trecut, mai ales – se zvonește – în urma despărțirii lui Răzvan Simion de Lidia Buble. (NU RATA: CE SE ÎNTÂMPLĂ, DE FAPT, CU MÂNCAREA GĂTITĂ DE VLĂDUȚ LA NEATZA DE LA ANTENA 1)

Astfel, se pare că, pentru a revigora matinalul, șefii Antenei au schimbat nu numai numele show-ului, adăugând apelativul „super”, dar a mai fost adus și Florin Ristei, jurat X-Factor. De asemenea, platoul a fost schimbat foarte mult.

Cât despre noul posibil Chef la Neatza, Nicolai Tand, acesta a devenit anii trecuți cunoscut prin prima emisiunilor unde a participat și unde a făcut mult rating. El a făcut parte din juriul emisiunii TopChef (2012), alături de Josef Hadad și Tudor Constantinescu. De asemenea, a prezentat și emisiunea Star Chef, la Antena Stars.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.