Schemă unicat: cum dansa în sufragerie Tzancă Uraganu în urmă cu 12 ani

Publicat: 27/04/2021 | 09:19

Azi e unul dintre maneliștii apreciați din România, care ocupă primele locuri în Trending cu fiecare piesă pe care o lansează, dar stai să vezi cum arăta în urmă cu 12 ani. Tzancă Uraganu, căci despre el este vorba, apare într-un video care a devenit viral pe TikTok și dacă nu i-ai recunoaște mișcările, n-ai zice că este el.

În imaginile care fac deliciul internauților se poate observa un tânăr, îmbrăcat lejer într-un tricou și un pantalon de trening, care dansează într-un stil care ne e ușor cunoscut. La o privire mai atentă ne dăm seama că băiatul este nimeni altul decât Tzancă Uraganu, unul dintre maneliștii de top din țară. Se poate observa că artistul se mișca „pe balans” încă de la o vârstă fragedă.

 

 

@tiberiu.serban♬ sunet original – tiberiu.serban

CITEȘTE ȘI ÎMPĂCARE NEAȘTEPTATĂ ÎN SHOWBIZ! TZANCĂ URAGANUL, DIN NOU PRIETEN CU REEA ȘI TINA DUPĂ MARELE SCANDAL DIN ONLINE

Scandal între Tzancă Uraganu și Costel Biju

Cei doi maneliști „se ceartă” în mediul online și nu țin cont de nimic când vorbesc unul despre celălalt. Un astfel de episod a avut loc recent, într-un moment în care maneliștii erau unul lângă altul.

Tzanca Uraganu a ținut să-i adreseze lui Costel Biju câteva cuvinte în care își spune părerea sinceră despre piesele lui. Și  l-a sfătuit pe Costel Biju să fie mai serios în piesele sale, făcând referire la una din cele mai recente melodii pe care Costel Biju le-a scos.

”Ce piesă proastă a putut să scoată Biju, aia cu cică Johnny Nebunu’. Bă, nu mai scoate piese de-astea proaste, fii și tu mai serios!”, a spus Tzanca Uraganu pe TikTok.

În realitate, pe lângă faptul că sunt colegi de breaslă, cei doi sunt și prieteni foarte buni și își permit să facă astfel de glume.

VEZI ȘI FULGY, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A DISPĂRUT DIN SHOWBIZ: „AȘ VREA CA LUMEA SĂ ÎNȚELEAGĂ CĂ…”. CE SFATURI LE DĂ FANILOR

Sursă foto: