Scene violente în ghetoul Zăbrăuți din Capitală: “Nu mai putem, măi, nene! Ne omorâți”. Polițiștii și jandarmii au intervenit de urgență

Publicat: 30/04/2020 | 22:20

S-au derulat scene violente în ghetoul Zăbrăuți din Capitală, unde polițiștii și jandarmii au răspuns la un apel disperat făcut la 112. Oamenii legii au intervenit cu spray-uri lacrimogene, iar mulți dintre scandalagii s-au înfuriat și au protestat. Unii dintre ei i-au înjurat pe jandarmi și pe polițiști ca la ușa cortului.

Citește și: Raed Arafat îi îndeamnă pe români să fie responsabili pe perioada epidemiei de coronavirus: ”Dacă nu mai răbdăm două săptămâni, totul ar putea scăpa de sub control”

Scene violente în ghetoul Zăbrăuți din Capitală: “Nu mai putem, măi, nene! Ne omorâți”

La aproape două săptămâni de la scandalul violent cu focuri de armă din sectorul 5 al Capitalei, oamenii legii au fost din nou în alertă în urma unui apel făcut la serviciul unic de urgență 112. Potrivit unor surse din anchetă, cel care a dat alarma la 112 a spus că un individ amenință cu bâta oamenii pe străzile ghetoului Zăbrăuți. Când angajații Secției 24 de Poliție au ajuns la fața locului, cele sesizate nu s-au confirmat.

Câțiva localnici au început să își arate nemulțumirea în clipa în care i-au văzut pe polițiști. Și pentru că situația a degenerat, la fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție și de jandarmerie. Unul dintre scandalagii a făcut un live pe Facebook în care a surprins toată atmosfera tensionantă petrecută.

“Ia uitați ce face Poliția română! Intră pe paliere, în blocuri și dă cu spay paralizant!”, a strigat unul dintre bărbați.

Un alt bărbat a spus: “Nu mai putem, măi, nene! Ne omorâți!”, iar o femeie a exclamat: “Avem copii mici! Ne omorâți copiii, ce faceți?! Dați cu spray paralizant”.

În cele din urmă, scandalul a fost aplanat și au fost dispuse măsuri pentru menținerea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii au continuat cercetările și după lăsarea întunericului

Nu rata: Ludovic Orban dă dezlegare la concedii. Cum vor putea pleca românii în vacanță după 15 mai