Scene uluitoare la o nuntă! Manelist celebru, încuiat în lada frigorifică, după ce a fost amenințat cu o sabie VIDEO

Publicat: 09/01/2021 | 19:01

Un manelist celebru a trăit o teribilă spaimă la o nuntă, unde asigura buna dispoziție. Un nuntaș supărat l-a amenințat cu sabia, iar cântărețul de muzică de petrecere ar fi ajuns într-o ladă frigorifică.

Bogdan Rusu, un fost lăutar care a lucrat cu toți maneliștii cunoscuți ai României, a dezvluit un episod absolut incredibil care l-a avut protagonist pe unul dintre ”regii” muzicii de petrecere. Unul dintre maneliștii celebri a pățit-o rău, putea chiar să moară congelat, după ce s-a ascuns într-o ladă frigorifică, la o nuntă țignească. Cântărețul fusese amenințat cu o sabie de unul dintre nuntașii supărați că acesta nu știe să-i cânte melodia preferată, scrie wowbiz.ro.

Scene uluitoare la o nuntă! Manelist celebru, încuiat în lada frigorifică, după ce a fost amenințat cu o sabie

În toiul petrecerii, manelistul a primit o pungă plină cu dolari de la un invitat. Acesta i-a spus că vrea să-i fie cântată melodia preferată, ”Salomea”. Dar cântărețul i-a spus că nu știe toate versurile și a încercat să improvizeze ceva, să nu-și dezamăgească nuntașul și să rămână și cu banii.  ”Și începe să cânte… Solistul avea punga cu bani pe piept, o ținea cu o mână, iar cu cealaltă ținea microfonul și cânta. Era o pungă cu bani, vă dați seama? Cu dolari! Plină, îndesată! Băi, și când vine ăsta de-o dată. Vine ăsta cu o sabie, cred că avea 80 cm – 1 metru. (CITEȘTE ȘI: ȘOC TOTAL ÎN LUMEA MANELELOR! EDY TALENT, BĂTUT CRUNT DE FLORIN SALAM: „I-AM DAT UN PICIOR ÎN CAP ȘI I-AM ZIS MARȘ”)

Și când bagă sabia așa, prin sac, a găurit sacul și i-a ajuns sabia aici, la gât, solistului. Vârful sabiei, aici, la gât! Când a făcut ăsta gestul, s-a oprit toată formația. Florin Memet (un alt lăutar cunoscut) s-a ridicat de acolo și a zis: ”băi unchiule, ce faci? E frumos ce faci?”. Ăsta era prieten cu taică-său lui Florin Memet. Și îi zice pe țigănește: ”băiatul meu, nu te băga, eu n-am nimic cu tine, nici cu prietenul tău (adică eu) dar lăutarii ăștia m-au scos din sărite”, a povestit Bogdan Rusu despre pățania manelistului care cântase la o nuntă în București.

Scene uluitoare la o nuntă! Manelist celebru, încuiat în lada frigorifică, după ce a fost amenințat cu o sabie

Băiatul de la orgă a fost salvarea. A smuls firele din spatele instrumentului și l-a amenințat pe agresor că-l curentează. ”Dar să vedeți scăpare aici. Ăla de la orgă rupe firele de la tansformator, dă așa, între ele, fac scânteie și se duce către ăsta: ”bă, pun curentul pe tine”. Când a văzut țiganul că au făcut ale scânteie s-a speriat, a dat drumul la sabie și s-a dus în colul camerei, spunând că n-a făcut nimic. Solistul, în secunda a doua, a dat drumul la punga cu bani… ăștia din formație – clarinet, acordeon, vioară, saxofon… au sărit pe geam unul câte unul. Solistul a fugit în camera alăturată pe un hol. Nu i-a trecut prin cap să sară pe geam, afară”, a mai povestit Rusu. (NU RATA: MANELIȘTII AU FĂCUT PASUL ÎNAPOI, DE FRICA INTERLOPILOR! SALAM A PIERDUT 100.000 DE EURO)

”Solistul, unde credeți voi că s-a ascuns? E tragic-comic, dar mai mult tragic. La bucătărie! Dar unde la bucătărie? Băi oameni, în lada frigorifică!!! A intrat în lada frigorifică și a tot țipat să-i deschidă, a tot bătut, nu l-a auzit nimeni. La un moment dat vine bucătarul… ”Băi tată, e unul congelat în lada frigorifică”!!! Când am auzit, noi ne-am gândit că a murit! Băi, și iese din lada frigorifică, congelat, așa tremura. Și avea țurțuri, băi fraților și tremura. Și l-a luat proprietarul, l-a învelit într-o pătură, era mai mult mort decât viu”, a încheiat Bogdan Rusu.