Scene tragi-comice în București! Ce a făcut șoferul BMW-ului din imagine după ce s-a îmbătat în Centrul Vechi azi-noapte și s-a urcat la volan mangă

Publicat: 08/12/2019 | 10:01

Un chef în Centrul Vechi București s-a lăsat cu dosar penal pentru un șofer în vârstă de doar 20 de ani și 10 luni. Posesor de BMW, respectul a fost luat de val, așa că a uitat că trebuie să se urce la volan fără a fi sub influența alcoolului și a dorit să se îndrepte către casă.

De-abia plecase din parcare când i-a văzut pe polițiștii de la Rutieră. S-a gândit că ar fi bine dacă unul dintre partenerii de chef ar trece la volan în locul său, însă fusese deja văzut de polițiști. În acel moment, tânărul a oprit mașina și a luat o decizie radicală. S-a aruncat în Dâmbovița, la ora 5 dimineața. Firește, polițiștii au chemat scafandrii pentru a-l scoate din apă, iar tânărul a fost dus în șoc hipotermic la Spitalul Universitar.

Dar asta nu este totul. Chefliul de 30 de ani avea toate ”motivele” pentru a fugi de polițiști, fiindcă permisul său de conducere era suspendat pentru… 120 de zile.

– 90 de zile pentru depășirea vitezei legale.

– 30 de zile pentru neacordarea priorității pentru pietoni.

Acum s-a ales cu un dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat.